Jaz inox napo čistim z Mr.muscolo za inox (oz. trenutno imam DMjevega, pa se mi je oni zdel boljši) in obvezno z mikrokrpo. namažem s tem za inox mikrokrpico, zdrgnem napo, potem pa obrišem z navadno viledo, ki jo veliko splahujem, da ne packa in na koncu (po možnosti kar sproti) brišem še z navadno suho kuhinjsko krpo. Štedilnik čistim podobno kadar se ga lotim generalno, drugače pa z Muscolo za kuhinje, ki super odmaščuje (nimam pojma zakaj tale musculo - kolega je včasih delal v emoni obali in včasih prinesel, pa sem se navadila

).
Inox je fino na koncu spolirati (dovolj je obrisati s suho krpo), da ni flekast.
Vsekakor priporočam mikro krpo, saj pogosto samo z njo zdrgnem stran zapečeno maščobo ali fleke na štedilniku, ki predolgo stojijo

. Ni potrebno uporabiti ne vem kakšne sile, le vztrajnost - površin pa ne poškoduje.
Inox umivalnik vedno čistim samo s cilitom.