- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Pipi, koliko časa pa imaš testo v aparatu, preden narediš francoske štruške? Koliko časa pa potem pečeš štručke v navadni pečici?
Testo za francoske štručke dam na program testo - teig. Traja uro in pol, da ga zamesi in vzhaja. Potem ga vzamem ven,oblikujem štručke in pustim vzhajati še približno pol ure. Pred peko jim z nožem naredim takšne brazde, premažem z rumenjakom in hop v pečico. Pečejo se samo 15 min. pri 180 - 200 stopinjah.
quote:5314b9674c="Miškolina"Se da s tem aparatom spečt kruh zgolj s koruzno moko?
Miškolina, ne vem točno, a se mi zdi, da boš morala koruzno moko mešati s pšenično. Koruznega nisem še nikoli pekla, zato nisem čisto sigurna kako to gre. Za ajdovega vem, da je potrebno ajdovo moko mešati s pšenično, program na aparatu pa naštimaš na hitro hajanje in pečenje, ker je ajda težka in ti lahko kruh dol pade.Tudi mene zanima za koruznega. Pa za polnozrnatega tudi.
Kaj pa kombinacije s sojino moko, al pa zmletimi kosmici?
Kolk majo pa kapaciteto te masine? Najbrz so razlicni, a ne?
In na kaj moras pazit ko to kupujes? (mislim na programe, kaksne ima, pa energijo, ki jo porabi...)
quote:e8f2779682="Miškolina"Se da s tem aparatom spečt kruh zgolj s koruzno moko?
Koruzna moka se vedno meša s pšenično, ker je težka. Poleg tega se pa mora prej popariti.
mene pa zanima, kakšno ima skorjo ta kruh. sem ga enkrat pekla v pečici, pa mi je tolk debela skorja ratala...
se tudi odločam za nakup... ste me že skoraj prepričali....
barby,...si me prepričala.....bom v kratkem nabavla...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...