Samo rženo?
Natanko tako sem jaz zgledala včeraj ob Tanjinem zapisu.
Samo rženo?
Natanko tako sem jaz zgledala včeraj ob Tanjinem zapisu.
Ja meni je full dober, no, ampak meni je (razen, ko imam dneve/trenutke off) kakovost (v smislu zdravja) bolj pomembna od npr. teksture.
+ vedno sem imela rada najbolj kisle, zbite, črne kruhe, ki smo jih pred mnoogooo leti kupovali čez mejo (A). Verjetno tudi osebni okus vpliva.
Hvala za idejo. Morda pa za spremembo poskusim s čisto rženo moko v kruhomatu. Upam, da ne bom pustila zobovja na njem.
Haha, pustila bo zobovje v kruhu
Vzela sem - 150 g ržene, 150 g polnozrnate in 100 g gladke moke, rahlo pečeno čebulo, par bučnih semen in kumino (350 ml vode, malo olivca, sol, kvas so samoumevni dodatki) - in pride za 1/3 nižji kruh kot ponavadi (razmerje 1:1 pri moki), zbit pa ni (jes, jes). Vzhajan je bil dokaj enakomerno s primerno velikimi 'mehurčki' (ma sem vedela strokovni izraz za to).
Meni je pomembno, da se kruh poje (raje imamo rahle). Še s tako hudih sestavin je lahko dizaster - za ajdov kruh z orehi vem, da ga moram peči v pečici.
Hja, kaj pa veš, kakšna bo skorja. Jaz pa že v letih...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...