Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Igralka se je bala, da ji bodo obtožbe o anoreksiji uničile kariero

28. jan 2024 10:10
0

Oglasno sporočilo

"Bila sem zelo neprespana in depresivna zaradi tega," je Flockhart povedala za New York Times o takratnih špekulacijah.

V intervjuju za New York Times, objavljenem v petek, je 59-letna igralka pojasnila, kako so govorice, ki so bile po njenih besedah neresnične, vplivale na njeno zdravje in duševno stanje.

"Mislim, da sem bila lahka tarča. Bilo je boleče, zapleteno. Rada sem delala pri seriji Ally McBeal, a zaradi tega je postalo neprijetno," je dejala o vztrajnih govoricah o njeni teži, ki so se začele, ko je igrala naslovni lik v priljubljeni Foxovi pravni drami, ki se je predvajala pet sezon med letoma 1997 in 2002.

Flockhart je nadaljevala: "Bila sem zelo neprespana in depresivna zaradi tega. Mislila sem, da bo to uničilo mojo kariero. Mislila sem, da me ne bo nihče več zaposlil, ker bodo mislili, da imam anoreksijo, in z vsem bo konec." Povedala je, da je bila hvaležna, da je v tistem času stalno delala, saj jo je to razbremenilo.

"Imela sem dneve, ko sem bila zelo prizadeta, osramočena in besna," je nadaljevala. "Vedno sem se počutila: 'Calista, ti si dobra oseba, nisi zlobna do nikogar,' in v to sem prepričana."

Flockhart je povedala, da ji nikoli ni bilo treba paziti na svojo težo in da je tudi njena mama drobne postave. Priznala je tudi, da že dolgo ni razmišljala o škodljivih govoricah o motnjah hranjenja, vendar je opozorila, da so nepravične in da misli, da se v današnji kulturi ne bi zgodile.

"Danes temu pravijo sramotenje telesa. Že dolgo nisem razmišljala o tem, a res ni v redu, če nekoga obtožuješ, da ima bolezen, s katero se spopada veliko ljudi," je povedala. "Ko se ozrem nazaj na fotografije, sem bila enaka takrat kot sem zdaj, pa nihče ne reče niti besede.

PREBERITE TUDI: Takole je zvezdnica utišala nesramneža, ki ji je napisal, da “se stara”

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.