Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5G v Sloveniji: obisk ameriškega zunanjega ministra dokaz politizacije projekta

6. avg 2020 11:30
0

Oglasno sporočilo

Napovedan obisk ameriškega zunanjega ministra v Sloveniji nedvomno dokazuje, da projekt tehnologije 5g nima nobene povezave s tehnologijo in/ali razvojem, temveč gre za politični in interesni projekt s strateškimi botri.

V stranki Za zdravo družbo opozarjamo, da ima Gibanje za človeku prijazno tehnologijo zbranih že skoraj 22.000 podpisov peticije za moratorij na uvajanje tehnologije, zato odločno nasprotujemo podpisu kakršne koli izjave Republike Slovenije s kakršnim koli nosilcem interesov. Zavajanje, da gre za problem kitajskih interesov in posledično izpostavljanje tovrstne problematike, namesto dejanskega izvornega problema – vpliva elektromagnetnih sevanj na zdravje – je zgolj nov jasen primer političnega klientelizma.

Ne moremo se izogniti oceni, da bi bil podpis kakršne koli izjave Vlade Republike Slovenije glede tehnologije 5g podoben slovenski kapitulaciji enostranskim (političnim) interesom ZDA brez pravne osnove za napad na Irak, za katerega se je (tudi) kasneje izkazalo, da ni bil namenjen iraški jedrski oborožitvi. Morebitno sodelovanje aktualne politike v Slovenije pri novi mednarodni blamaži lahko pomeni zgolj nov madež suvereni Sloveniji v mednarodnih odnosih, kar zagotovo ni in ne more biti želja državljank in državljanov Slovenije.

mag. Gregor Kos, predsednik

PREBERITE TUDI: Omrežje 5G: smo pripravljeni tvegati svoje zdravje?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi vemo, da Francozinje slovijo kot nadvse šik ženske, ki več kot na modo dajo na slog.