Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 slabih navad šefov, ki jih zaposleni sovražijo

23. feb 2022 8:10
0

Oglasno sporočilo

...  kaj šele, da bi se zanj trudili. Tukaj je 5 slabih navad šefov, ki uničijo njihov ugled in jih zaposleni sovražijo in z odporom delajo zanje.

Slaba komunikacija

Nekateri šefi imajo navado, da se s svojimi zaposlenimi ne pogovarjajo po telefonu in se pogovarjajo le na sporočilih ali preko e-pošte. To se včasih slabo odrazi na njihove zaposlene, saj kaže bodisi njegovo/njeno nezanimanje ali pa stopnjuje nesporazume ali vrzeli v komunikaciji.

Pozabi ime zaposlenega

Enkrat ali dvakrat je človeška napaka pozabiti ime, če pa se to dogaja nenehno, s tem pokažete zaposlenemu, da ni oseba z identiteto. Odraža pomanjkanje skrbi in sčasoma vodi do tega, da se vaš zaposleni počuti nepomembnega.

Jemlje si zasluge za ideje, ki niso njegove

To je najslabša vrsta šefa! Zaposleni se počutijo izdane in to ni nič drugega kot primer pomanjkanja vodstvenih veščin. Kaže, kako šef nima etike.

Z zaposlenimi se ne srečuje

Razen če gre za nujne zdravstvene razmere, ki so omejile srečanje s sodelavci, enkrat na mesec ali dva ali celo v šestih mesecih, je pomembno, da se šef fizično sreča z zaposlenimi. V primeru, da to ni mogoče, se zaposlene občasno okrepi z zabavnim srečanjem. O nobenem delu se ne bi smelo pogovarjati, samo zabava. Če šef tega ne počne, kaže, kako nezainteresiran je za dobro celotne ekipe.

Ne vidi dosežkov zaposlenega

Danes, ko so ljudje preobremenjeni, in če šefi ne vidijo, kako zaposleni deluje in dosega cilje, je to odraz nepremišljenosti. Zelo pomembno je, da opazite vse zaposlene, ki delajo pod vami. Ne jemljite jih samo za samoumevne, ker je dobrega zaposlenega težko dobiti in zlahka izgubiti, če jim ne posvečate ustrezne pozornosti.

PREBERITE TUDI: 5 znakov, da vam služba uničuje odnos

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Eden najpomembnejših vplivov travm v najzgodnejših letih je tudi na naše odnose v zreli, odrasli dobi.