Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 romantičnih jutranjih navad za izboljšanje vezi s partnerjem

3. maj 2021 9:16
0

Oglasno sporočilo

Večina si nas prizadeva, da bi si večere in noči naredili romantične in vedno ignoriramo jutra. Ampak stari rek pravi, če dobro začneš dan, bo vse šlo gladko. Tako je tudi v ljubezni.

Recite si dobro jutro

To sta le dve besedi, a če ste žalostni z nasmehom in ljubeznijo, lahko to zelo spremeni vas in dan vašega partnerja. Dobro jutro si zaželite z nasmehom in objemom in si oglejte spremembe, ki jih bo to imelo za vaše razpoloženje.

Vadite skupaj

Ne glede na način vadbe, poskusite to opraviti skupaj. Poleg tega, da si bosta motivacija, bo hkrati to zabavna ura preživljanja časa s partnerjem. 

Stuširajta se skupaj

Ni nujno, da pride do spolnosti, skupno tuširanje je lahko le zabaven čas, ki ga lahko preživita skupaj. Medtem ko vas čutnost zbliža, se bo zavedanje, da to ne vodi k ničemer več, spremenilo v zabavno stvar.

Zajtrkujta skupaj

To je neviden učinek, vendar ko zajtrkujete skupaj, postaneta eno. Delite šale ali življenjske anekdote in ugotovili boste, kako to poskrbi, da je vaš dan lepši.

Pogosto se dotikajte

Jutra so nora s pisarniškimi in vsakodnevnimi opravili. In če imaš otroke, postane še bolj zasedeno. A izkoristite priložnost, da se pogosto dotaknete. In to ne pomeni, da morate biti zaradi tega seksi, ampak majhni dogodki, kot so dotikanje rok med zajtrkom ali trepljanje po rami med delom itd. Te geste v veliki meri vplivajo na povezovanje.

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov za jutra brez stresa

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Jesen je odličen čas za novo barvo las ali eksperimentiranje z ličili.