Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 negativnih lastnosti ljudi, rojenih v juliju

30. jun 2021 12:18
0

Oglasno sporočilo

So izjemno razumevajoči in skrbni. Ne marajo pa neumnosti. Kot da so alergični na to. Ne glede na to, na katero pot gredo, bodo na tem področju dosegli najvišjo stopnjo uspeha. Ne samo, da izberejo manj prevoženo cesto, ampak jim nekako uspe vse, česar se lotijo. So pristni in poskušajo narediti vse, kar je najboljše za njih in njihove bližnje. A imajo tudi nekaj negativnih lastnosti.

Želijo pomoč in želijo jo takoj

Ena najpogostejših negativnih lastnosti je, da vedno kličejo po pomoči. Vedno mora biti nekdo zraven, da zanje skrbi. Če ste torej v razmerju z njimi, morate biti vi tisti, ki v razmerju skrbi zanje, ne glede na vaš spol. 

Strah jim kroji življenje

Vedno se najde nekaj, česar se bojijo. Nekaj ​​povsem neznanega, kar pa jih ne pusti na svobodo. Mogoče zato vedno potrebujejo nekoga, ki bi zanje skrbel. Sovražijo kritizirati druge ljudi in seveda sovražijo, ko kdo kritizira njih. 

Hitro so užaljeni

Ker niso preveč kreativni, ne morejo biti tisti, ki naredijo prvi korak. Ker so super občutljivi, so zlahka užaljeni in tako kot želva potegnejo glavo in noge v svojo lupino. Ne pridejo ven, dokler ne končajo z oskrbo ran.

Mamini ljubljenčki

Moški, ki se je rodil julija, bo vedno majhen otrok in mamin sinko in išče partnerja, ki je v nečem podoben njegovi mami. V njegovem življenju obstajajo stvari, za katere meni, da je bolje, če ostanejo neizgovorjene.

Nesproščeni

Na zabavah so tako togi, da nikoli ne morete pričakovati, da vas bo prosil za ples. Sploh ni čustven. Vsi mislijo, da je namesto iz krvi in ​​mesa narejen iz kamna. Ne glede na to, kako premožen je, je ta njegova osebnostna lastnost za toliko potencialnih partnerjev lahko nevzdržna. 

PREBERITE TUDI: 12 lastnosti ljudi, rojenih julija

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.