Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 najpogostejših laži, ki jih moški povedo na prvem zmenku

28. jan 2022 8:15
0

Oglasno sporočilo

Lahko lažejo o najrazličnejših stvareh, vendar obstaja 5 največjih laži, ki so pogoste in na vas je, da jim odpustite za njih. Tukaj je seznam teh 5 laži.

Delo

Večina moških laže o svoji službi. Zvenelo bo kot da služi milijone, tudi če jih ne. Moški menijo, da to privlači ženske. Menijo, da je treba pokazati, da so alfa samci.

Stanovanje

Nekateri moški misilijo, da če o svojem stanovanju govorijo v romantičnem in hladnem smislu, potem imajo vso vašo pozornost. Le malo moških razkrije dejstvo, da živijo s starši, prijatelji, v majhnem stanovanju ipd. 

O sebi

Nihče ne razkrije svojih težav s tesnobo na prvem zmenku. Še posebej moški poskušajo pokazati, da so zelo umirjeni in neodvisni. Le redki priznajo, da imajo radi vse urejeno in da ne znajo skuhati niti jajca.

Alkohol in druge substance

Moški vedo, da nobena ženska ne mara biti z nekom, ki ima težave z zlorabo substanc. Moški imajo to nagnjenost in o tem dobro molčijo.

Vadba

Večina moških poskuša prikazati, da so pravkar prišli iz vadbe, morajo iti v telovadnico itd. Menijo, da ta lažna aura navdušuje ženske in je načrt, ki ne bo uspel.

PREBERITE TUDI: Preprosti načini, kako odkriti lažnivca

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...