Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 najboljših odgovorov na eno najpomembnejših vprašanj na zaposlitvenem razgovoru

20. maj 2019 13:43
0

Oglasno sporočilo

... delodajalce zelo zanima tudi s kakšnim človekom imajo opravka karakterno. Tako zaradi vztrajnosti in zanesljivosti temveč tudi za kakšno delovno mesto gre in kakšnega človeka iščejo za v svojo ekipo. Eno najbolj pogostih, kjer se nam lahko zatakne, je na prvi pogled tako preprosto vprašanje kot je "Povejte mi kaj o sebi".

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov za samozavesten zaposlitveni razgovor
 

5 najboljših odgovorov

1. Če iščejo nekoga za delo z ljudmi

Zelo rad/a imam ljudi in najraje delam z njimi. Rad/a delam v ekipi, saj mi gre komunikacija odlično od rok in pri različnih mnenjih vedno najdem rešitve, ki zadovoljijo vse; rad/a spoznavam nove ljudi.

2. Če iščejo nekoga za natančno in zahtevno delo

Sem perfekcionist. Posvetim se tako celoti kot tudi vsaki podrobnosti posebej, saj želim od sebe vedno dati vrhunski izdelek in najti najboljšo možno rešitev za podjetje.

3. Če iščejo nekoga kreativnega

Sem zelo kreativen in veliko razmišljam o najboljših rešitvah tudi izven delovnega časa, saj na tak način delujem naravno, prirojeno. Moji možgani so vedno kreativni in 'na delu', v iskanju novih kreativnih idej. Kreativnost me notranje izpolnjuje.

4. Če iščejo nekoga posebej zanesljivega in organiziranega

Sem izjemno učinkovit in organiziran. Vedno najprej opravim najbolj zoprne in zahtevne naloge in se potem posvetim lažjim. Tako zagotovim največ energije in najboljšo učinkovitost in s tem tudi rezultate najpomembnejšim nalogam.

5. Če iščejo nekoga za reševanje kritičnih problemov

Sem izjemen v razreševanju težav, saj vedno iščem nove, vedno boljše in bolj optimalne rešitve. Tudi ob že sicer dobrih rešitvah se posvetim iskanju možnih izboljšav in tehnoloških in finančnih optimizacij.

PREBERITE TUDI: Kako ravnati, ko vam na zaposlitvenem razgovoru postavijo ilegalno vprašanje?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.