Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

kittymeow

  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Dezinfekcija in čiščenje stanovanja.

   5. sep 2019 19:30

   Parni čistilec je nekaj najboljšega, sploh če si ne želiš kemikalij. Sama ga uporabljam nonstop. Za kopalnico spucat je partner nabavil neke krtače za vrtalnik, ki jih še sama pridno uporabljam :D. Za kopalnico, kjer je potrebnega več drgnenja je top. Glede čistil, jih delam sama, kombinacija alkoholnega kisa, sode in vode. Tu imaš še en vodič za več kombinacij naravnih čistil. Tako v parni čistilec, kot tudi v ta čistila dodam kapljico eteričnega olja in potem vsaj dva dni stanovanje še lepo diši. Se ti splača naredit pred ogledom. Dlake boš najlažje odstranila s tisto taokroglo zadevo z lepilnim trakom, ki je za odstranjevat mucke iz oblačil.

   7
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Čokolino, Čokolešnik.

   9. jul 2018 8:53

   Jaz kar pogosto jem čokolino ali čokolešnik, vzamem pa tistega "fit", saj ima precej manj sladkorja. Jem pa to takrat, ko ni časa za zajtrk, se mi zdi bolje kot pa kaj iz pekarne. Če mi pred treningom zmanjka časa za obrok pa tudi, je precej lahek in pa seveda narejen en dva tri Big smile

   55
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Katerega kirurga za rinoplastiko in povečanje dojk? dr. Testen ali dr. Fabjan?.

   9. jul 2018 8:41
   Tanja je napisal/a

   Ko se je prijateljica odločala (sicer je šlo za en drug poseg), je šla na posvet k trem in se nato odločila po videnih fotkah pred-po in občutku (odnos kirurga).

   Po mojem je to res najboljši način, ker šele ko se v živo pogovoriš s kirurgom, dobiš občutek (njegov odnos, pristop in vse).smiley

    

   Najboljše je verjetno res tako, me pa vseeno zanimajo first hand izkušnje, če jih ima katera smiley

   12
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Najljubši čaj.

   6. jul 2018 14:15

   Poznate kakšno spletno trgovino z zelenimi čaji - preverjena kakovost? 

   Že vnaprej hvala.

   Pije katera od vas mate čaj?

   520
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Znoj, ki smrdi.

   6. jul 2018 14:12

   Jaz imam tudi od garnierja 48h dezodorans in nikoli problema z neprijetnim vonjem. S prejšnjimi dezodoransi se je velikokrat dogajalo, da je kdaj pa kdaj ob neprevidnem vnosu ušlo kaj "mimo".

   Če se ti neprijeten vonj pojavlja kljub rednemu umivanju, so vzroki drugje. Kje pa, je pa drugo vprašanje. Lahko je to stres, slaba prehrana, tudi hormonsko neravnovesje. Išči vzroke tu in mogoče pojdi na pregled hormonov če ne bo nič pomagalo.

   7
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Chia semena.

   6. jul 2018 13:53

   Sem ravno ta teden kupila v hoferju bio chia semena, cena je bila okoli 2-3€ mislim pa, da je 250g. Ampak to je več kot dovolj. Meni se zdi dober deal, tako da lahko pogledate kogar zanima.

   154
  • kittymeow je napisal/a na forum v temo Čistilni servisi.

   19. avg 2014 15:54

   Moje vprašanje nima ravno veze z čiščenjem madežev. Zaradi službe sem velikokrat odsotna od doma, zelo rada pa imam pospravljeno stanovanje čeprav tudi ko sem doma nimam veliko prostega časa, kaj šele,  da bi tega porabila za čiščenje.

   Razmišljam, da bi najela čistilni servis za čiščenje enkrat na 14 dni, zaenkrat imam v mislih ta čistilni servis http://ciscenje.valina.si/ delujejo mi profesionalni, vendar me zanima kako je z varovanjem zasebnosti. Ne mislim ravno zaklepati osebnih predmetov medtem ko me ni doma. Sem glede tega lahko kaj sigurna? Zanimajo me vaše izkušnje s podobnimi zadevami.

    

   Hvala za odgovore

   1
 • kittymeow se je registriral.

  23. apr 2014 13:52
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.