Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu rak?

24. okt 2017 13:12
0

Oglasno sporočilo

Rak je vodno znamenje, ki se dobro ujame z ribami, škorpijoni, biki, kozorogi in nekaterimi drugi rakci, nezdružljiv pa je z ovni, tehtnicami, dvojčki in nekaterimi rakci.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

Prednosti

Rakci so ljubeči, ljubeznivi partnerji, ki bodo naredili skoraj vse za nekoga, ki ga imajo radi. Bodo pravi zaupniki in varno zatočišče za svojega partnerja. Raki so odlični partnerji tudi zato, ker dajo svojim partnerjem jasno vedeti, koliko jih cenijo, tako da jim pokažejo svoja čustva, kar je med ljudmi prava redkost. 
 

Slabosti

Rak je čustven, kar pomeni, da ima sposobnost, da ves čas kaže svoja občutja. To lahko privede tudi v nejevoljo, saj enako pričakujejo od svojih partnerjev; da bodo svoja čustva lahko pokazali tako zlahka kot oni sami. Raki se morajo naučiti spoznati, da drugi ljudje niso tako intuitivni in čustveno občutljivi. Žal zaradi tega nimajo zaupanja v svet in znajo biti tudi tečni in razdražljivi.
 

Hodite z rakom?

Raku bo veliko pomenil pogovor o razpoloženju. Morajo se dobro zabavati. Ne marajo toliko adrenalina, raje imajo rahločutnost. Za svojo družino so pripravljeni narediti vse.
 

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu dvojček?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.