Zanima me,ce mogoce katera ve oz.je kje zasledila kje prodajajo tiste nausnike za usesa,ki jih nosis pozimi da te ne zebe ? Videla sem jih na stantih v Lj,samo zdaj jih ni vec??
Zanima me,ce mogoce katera ve oz.je kje zasledila kje prodajajo tiste nausnike za usesa,ki jih nosis pozimi da te ne zebe ? Videla sem jih na stantih v Lj,samo zdaj jih ni vec??
Nina, ko sem jaz delala gor smo res zaključili z 31. oz. ta dan so hišice razmontirali. mislim, pa da stalni štantarji delajo (na lastnih štantih) še naprej.
,zdej moram pa po trgovinah hoditi,samo jaz jih nisem nikjer zasledila...
Nina, daj sporoci, ce si kje dobila nausnike - jaz bi jih tudi ful imela (to je ze skoraj nujno, ko grem z psom ven, ker je taak mrzlo...)
Lp, Simona
Na zalost jih se nisem nasla. Jutri grem na trg pogledat,danes pa se v mesto,ce bi jih imeli tisti stanti,ki so vsak dan.
Ti sporocim 
No glavno,da jutri bodo

Nina, si na Čopovi dobila črne? Jaz že imam bele, zdaj bi pa še črne, ker so tako fajn.Aja, pa koliko je cena? Na prednovoletnih štantih ob Ljubljanici sem jaz dala 2000sit.
lp, Nataša
Ja, Mojca prosim se meni prinesi crne! Najtaboljsa si!!!!
Lp, Simona
No punce,tako je. Stant je vsak dan tam,tako da bo tudi naslednji teden,danes je imel tudi crne nausnike,pa tudi ce mu jih zmanjka lahko narocis pa ti jih naslednji dan prinese. Stanejo 2000 sit.
Natasa,baje (tako sem slisala),da imajo v Prometeju tiste kosmate nastavke in potem samo barve menjas in je ceneje.Tako da ce jih ze imas,pojdi pogledat v Prometeja in si vzemi crne nastavke.
Jaz pa komaj cakam,da grem danes zvecer z mojimi nausniki na mraz

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...