Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Preliv za lase

NIKA
Starost: n/aPridružen: 10. mar 2004Prispevkov: 11Kraj: Šmarje pri JelšahStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2004 9:15
Povezava do prispevka
ČE IMAŠ PRELIV NA LASAH KI SE žE NI POPOLNOMA IZPRAL ALI LAHKO DAŠ PONOVNO GOR PRELIV? KATERI RJAVI ODTENEK OD CASTINGA SI NAJ DAM GOR DA NE BO POTEGNALO NA RDEČE? DALA SEM SI SAMO NA VRHU PAR PRAMENOV SVETLIH PA SO GROZNO RUMENO PRIJEL ZDAJ PA NIMAM VEČ DENARJA ZA FRIZERJA TAKA PA TUD POL LETA NE BOM HODLA OKOL POMAGAJTE PROOSIM !

A SE FUL LASJE UNIČIJO ČE DAM GOR  PRELIV KI SE ŠE NI SPRAL? PREJ SEM MELA PA FUL BLONTNE?
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2004 9:53
Povezava do prispevka

Nika, kakšno  (ali kakšnih ) barv las imaš sedaj? Naštej vse barve. Potem pa povej, kakšno barvo (barve) bi rada imela, da bomo vedele naprej svetovat. Načeloma ni nič narobe, če si daš še enkrat preliv ali barvo, če imaš potem ustrezno nego las (balzam). Sedaj je samo pomembno, katero barvo in katero nego si boš izbrala.

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2004 12:20
Povezava do prispevka
Če imaš v mislih barvo stopnje 2, ne uniči las. Jaz si naredim pramene in dam nato gor Movida (tudi stopnja 2), da pride odtenek, kakršnega želim. Vzemi kakšno rjavo, ne mahagoni ali kaj podobnega. Las ti ne bo uničilo.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
NIKA
Starost: n/aPridružen: 10. mar 2004Prispevkov: 11Kraj: Šmarje pri JelšahStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2004 13:22
Povezava do prispevka

te barve movida se pri nas v celjski okolici ne dobijo zelo sem razočarana zarad tega sploh ne vem kak zgledajo kdo jih dela?

prej sem imela skoz blond pramene pa sem se zarad nenehnega blondiranja in uničenih konic odločila za preliv od polly country colors srednje zlato rjava, barva je sedaj obledela dol pa nišla zato sem si za poživitev dala par pramenov samo pri obrazu in mi je zarad tega ker majo te barve velik rdečega pigmenta vse potegnal na oranžno prej sem se tri leta matrala da sem si po neuspešnem barvanju in izbiri barve spravla oranžno ven, sedaj se bom verjetno odločla za kakšno pepelnato ali čokoladno rjavo, ki ubijata rdeč pigment. Kak mislite se bo po preliv na preliv to dol spiralo bom čez par pranj še bolj šekasta al to ostane gor?

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2004 13:30
Povezava do prispevka

Čokoladno rjava ima tudi rdeč pigment, vzeti moraš navadno oz. pepelnato.

Meni se lepo enakomerno izpira.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
NIKA
Objavljeno: 23. jul 2004 13:53
Povezava do prispevka

HVALA TI TANJA ZLATA SI!

Tema o prelivih za lase - klik.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Preliv za lase
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu