Mi lahko pomagate? Kje ste se že pogovarjale o tekočih kristalih Alfa Parf Semi Di Lino Cristalli Liquidi (videla na KMM)? Se mi zdi, da bi mojim trenutno zelo zelo bogim, suhim in slamnatim lasem mogoče to pomagalo. Vsaka tolažba je dobra....
V iskalnik vpiši alfaparf, tekoči in kristali (and je vmes med vsako besedo). Pa posamezni posti, se je v različnih temah o tem pisalo. Upam, da najdeš kar iščeš.
Po moje ti bodo pomagali, meni so super ti kristali.
Kupiš jih lahko v Ljubljani v eni drogeriji, do katere prideš, če greš od Mestne knjižnice naravnost proti Ljubljanici Stanejo pa 3.600 SIT. Porabi se jih izredno malo, so pa res zelo kvaliteten proizvod in nepogrešljiv, če imaš probleme s cepljenjem konic
Hm, to pa ne vem, ker si nikoli ne likam las. Mogoče bosta vedeli Angellina in Alena... Sicer pa je to kot kakšen serum/silikon/olje za konice, tako bi jaz opisala, tako da boš mogoče po tem vedela, ali je primerno za pred likanjem
Kodrasti lasje so že po naravi precej suhi, moji so še pobarvani , določeni prameni so bili beljeni, tako da jih jaz (tekoče kristale) "napackam" po celotni dolžini las.
Pa niso mastni, mehki in voljni so pa še svetijo se.
Mislim, da jih vsaka uporablja tako, kot ji paše... ne glede za kateri konec las so namenjeni.
Pač stvar presoje... kakor komu paše.
"Dve stvari sta brezmejni: vesolje in človeška neumnost. Za vesolje nisem povsem prepričan".(Einstein)