Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Spodaj širše kavbojke

Pojdi na stran 1 , 2
mula
Starost: n/aPridružen: 8. avg 2005Prispevkov: 422Kraj: Trnovo-StopStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2006 20:14
Povezava do prispevka
Potrebujem malo pomoči ...iščem namreč kavbojke, ki bi bile spodaj malo širše ...ne na zvonec, samo da niso spodaj zelo ozke. Sem bila malo po štacunah (Zara, S. Oliver, Vale-Novak, Sportina, Naf-Naf ) in sem ugotovila, da prodajajo samo še spodaj zožane kavbojke. Nevem, a to zato, ker je bila letos moderna nošnja kavbojk v škornjih, v glavnem, meni jih ni za dobit.
Imam bolj športno postavo (mišice by mati narava in zato zaobljeno ritko in stegna), in ne preveč ozke boke, zaradi česar pridejo po celi dolžini oprijete kavbojke milorečeno čudno, ker mi vse zgornje izbokline nesorazmerno udarijo ven Confused
Nočem pa navadnih hlač (ki se jih sicer najde v takem kraju), ker ji je tudi v moji omari že dovolj. Hočem jeans Approve

Če je katera zasledila kakšna take kavbojke, bom vesela napotka. Embarrassed
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2006 20:39
Povezava do prispevka
Uf, js imam širokih kavbojk ful  ne da so široke, ampak pod kolenom široke...

Najboljše do zdej so od Miss Sixty kupljene v Italiji, ene imam tudi
Miss Sixty iz Sportine, ene tud fajne športne sem kupla pa v MB pa nwm
imena trgovine... to sem nekako kupovala lansko sezono, zdej sem se
vrgla na "normaln" jeans hlače. Nikakor pa ne spodaj zožane,...bljaki,
to pa mi je out! Verjetno največji kiks pri oblačenju...moj okus pač
0
Nazaj na vrh
mula
Starost: n/aPridružen: 8. avg 2005Prispevkov: 422Kraj: Trnovo-StopStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2006 20:58
Povezava do prispevka
Sem pozabila napisat, da mora biti nujno nizek pas! Smile

Anina, miss Sixty? A nimajo zelo najstniške kroje?

Da ne bo pomote, pod zožane nisem mislila na korenčka, samo pač zožane
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 8:11
Povezava do prispevka
Ne da so najstniški kroji...izgledajo zelo športno...litlle skejtrsko 
0
Nazaj na vrh
Alexia__
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 7Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 11:41
Povezava do prispevka
sepravi da nisem edina, ki obupano išče še take modele hlač

nizek pas,spodaj pa malo širše.....

v eni trgovini mi je trgovka dejala...ne meni moji prijatelci...da tuki
ne bom našla tisto kar želim in niti v kaki drugi trgovini...sem preveč
zahtevna:/

zelo prisrčno povedala....
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 12:43
Povezava do prispevka
upam, da sem prav razumela vprasanje, jaz sem ene na ta nacin kupila od g-star (v sportini). imajo nizek pas in se potem razsirijo, ne na zvonec ampak nekako enakomerno.
moram pa se ob temle malo pokomentirati izbor v lj. trgovinah, ker mi gre blazno na zivce, da potem ko postane ena stvar moderna je v vseh trgovinah isto in pika. kot da bi bili vsi kloni ... meni npr. tudi te ozke kavbojke niso vsec, skornjev ne nosim in navadnih hlac skoraj ni za dobit, boh ne daj da isces kaj takega kot so baggy trousers, ker ni za dobit v celi lj. nic, razen v skate shopih, samo tiste so pa malo prevec baggy .
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
mula
Objavljeno: 19. feb 2006 14:07
Povezava do prispevka
Res je tako Rene z izborom ...kot da bomo potem vsi hoteli nositi tisto kar je tisto sezono "in". Včasih moraš pač presoditi, če ti ta stvar sploh paše, če ti ne, ne boš za vsako silo nosil moderne stvari. Sem pa prepričana, da je to krivda naših trgovcev oz. dobaviteljev, v tujini je vsako sezono izbor dovolj velik, da zadovolji različne potrebe, ne samo potrebo po biti in.

Praviš da se hlače potem razširijo navzdol? Ne vem če misliva enak kroj. Jaz mislim na hlače, ki se spodaj ne zožajo ali samo malo, tisto kar pa letos najdeš je pa zeeelo zožano. Niso pa spodaj širše kot zgoraj. So čisto navadne hlače, ki se ne zožajo, še lani jih je bilo dovolj na razpolago. A sva mislile isto? Si jih to letos kupila?
Alexia_, če boš kaj našla, povej
0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 39Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 16:13
Povezava do prispevka
Takih hlač kot jih iščeš je polno. Ampak jaz najdem take hlače (oprijete do kolen, potem pa malo na zvonec ampak ne preveč, seveda z nizkim pasom) v trgovinah ki niso tako znane, v MB je tega polno...V sportini pa imajo itak ful zanič hlače, mene že ne bodo videli v hlačah na korenčeh, zraven tega pa so še neelastične in neudobne za umret.
Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 16:45
Povezava do prispevka
jap, nekaj podobnega so kot opisujes, razen da imam jaz suhe noge in potem na meni vseeno malo opletajo. kupila sem jih pa 1x decembra ... so lanski model ampak se mi zdi da tudi tisto kar imajo za letos od g-star ni na na korencek, tako da se ti mogoce splaca 1x pogledati ko bos sla mimo sportine. zravn teh g-star so imeli tudi nekaj modelov miss sixty, ki sdo bile tudi nekaj v tem stilu kot isces, samo meni so tam cez rit obupno stale (tko nekak na sirok so bile tam narejene). mogoce lahko gres se pogledat v gas (ceprav imajo nazalost vedno manj zenskih modelov), ampak mogoce se najde kaj.
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
Ushy
Starost: 40Pridružen: 1. feb 2006Prispevkov: 764Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 22:35
Povezava do prispevka
jaz tudi prisegam na tak model kavbojk. prej brez Miss Sixty kavbojk
sploh ne bi preživela, dokler jih niso podražili v neskončno in začeli
delati neke čudne modele. no sedaj pa sem odkrila znamko Scotch - vem
da jo imajo v Nami, na mladinskem oddelku - modeli kavbojk in hlač so
trenutno najboljše za moj okus, torej nizek pas, razširjene hlačnice od
pasu navzdol in pa za povrh še nizka cena! 
Kupiti ali ne kupiti..?
0
Nazaj na vrh
mula
Objavljeno: 19. feb 2006 23:24
Povezava do prispevka
Cool, meni je pa še ostalo nekaj bonov iz Name Scotch it is then. 10q
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2006 23:26
Povezava do prispevka
Levis 544
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 20. feb 2006 21:37
Povezava do prispevka
mula: če prav vidim si nekje iz našega konca. Priporočam, da greš v trgovino Kim v Kamnik, kjer imajo na desetine fantastičnih kavbojk, cena okoli 10000sit, pa zagotovo jih ne bo imelo 5 punc enakih. Jaz si samo tm kupujem in sem izdreno zadovoljna.
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
mula
Objavljeno: 20. feb 2006 22:07
Povezava do prispevka
A res? Ja, po novem sem priseljenka v tej vasi Smile Kje natančno pa je ta Kim?
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2006 9:45
Povezava do prispevka
Skoraj na koncu Kamnika, tam ko je bila včasih trgovina Emona in Nova moda od Kočne. Mislm, da se tisti trg imenuje Maistrov trg, ker je na njem spomenik, nisem pa 100%.
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Spodaj širše kavbojke
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.