Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

IZGUBLJEN MUCEK!PROSIM POMOČ:(

Pojdi na stran 1 , 2
MaYa23
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 18Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2006 13:36
Povezava do prispevka
V Šiški (KOSEZE) se je izgubil mucek, star 8 mesecev.Je tigrasto-rjav in po kožuščku bel-prepoznaven po beli špici repa.Lepo prosim kogarkoli, ki ga je opazil (če je iz te okolice), ali če se je k njemu zatekel za kakršnekoli informacije na tel:041/293-574.
Muc ni navajen na zunanje okolje. PROSIM PUNCE POMOČ ZA KAKRŠNOKOLI INFORMACIJO!

Najlepša hvala in LP!

0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2006 14:34
Povezava do prispevka
Maya, jaz sem imela podoben problem:

Obvezno pa si preberi tale članek in Ostržkin post, saj je rešil tako mojo mucko kot mene, ker bi me najbrž kap če je ne bi našla:

ostrzek je napisal/a

Tikka vs bo o.k.!

V zadnjem letu smo imeli 3 primere, ko so jim stanovanjske muce v blokih padle cez balkon. Nasli smo prav vse 3 cele in neposkodovane! Skrivale so se v blizini doma, vecina v kleti. Na naslednji povezavi imas napisano vse kar moras vedeti, bistvo pa je , da je mucka nekje cv blizini (nekaj 100m od hise) in da je preplasena?

http://www.dpmz-trbovlje-drustvo.si/NASVETI/ko-muca-izgine.html

Ne obupaj! Hitro bivakirat pred hiso, da slisi tvoj glas!

Bos videla, da jo boste nasli!

Optimisticna ostrzka

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2006 14:36
Povezava do prispevka
Joj kaki cortek, držim močno močno pestke tako zate, kot za mucka, sigurna ga boš našla in je kje v bližini!
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
MaYa23
Objavljeno: 6. jan 2006 15:02
Povezava do prispevka
Joj Tikka hvala-potem razumeš kako mi je.Preiskala sem že vse živo od kleti,garaž,blokov...kot da bi se ugreznil v zemljo-ni duha ni sluha o njemu.Saj se zadržuje nekje v bližini doma, ne? Joooj jst več nevem kje naj ga iščem.Polepila sem tudi plakate, pa noben ne kliče . Jst bom umrla, če ga nebo nazaj  -vem da se nekaterim to zdi smešno. Sicer je komaj drugi dan odkar ga ni, samo jaz mam tak slab filing da ga nebo več.
Pa res hvala za podporo!Držte pesti plosim,plosim.
0
Nazaj na vrh
strella
Starost: -13Pridružen: 31. maj 2005Prispevkov: 4794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2006 15:04
Povezava do prispevka
Joj, res je fleten! Držim pesti, da bo našel pot domov!
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 6. jan 2006 17:02
Povezava do prispevka
Marsikomu tule se to prav nič ne zdi smešno, tudi sama sem bila na robu obupa ko je Lizika ušla (48 ur brez spanja in hrane...) Tako da razumemo 

Razmisli kdaj je lahko ušel in kje so vsa skrivališča v neposredni bližini, kjer bi se lahko potuhnil. Sem prepričana, da ga je blazno strah in se je potuhnil - torej se ne odzove niti na tvoj glas, saj je preprosto precej preplašen (jaz sem mojo nežno klicala ene 20 - 30 min v popolni temi in tišini da sem zaslišala tako nežen mijav, da nisem bila niti sigurna če imam od vsega hudega že prisluhe ali je dejansko ona) Skratka počasi in mirno, ter predvsem vztrajno. Če je sedaj tako zelo preplašen in ga ne moreš najti, se bo čez čas umiril in prišel proti domu že samo zaradi lakote - mucke se vedno vrnejo, samo lahko traja (če pomislim da bi jaz morala še kak dan tako preživeti se mi že kar fecla)

Skratka, vztrajno nežno in mirno, ter zelo zelo dobro poslušaj. Uporabi vsa "orožja" ki jih imaš na razpolago (najljubša hrana, najljubša igrača,...) In ne obupaj! Jaz sem preiskala cel Koper in naše kleti, pa je bila tako skrita da je sam bog ne bi najdel, če ne bi v danem trenutku zamijavkala in ko sem se jaz približala izvoru zvoka sem med plohi videla bela ušeska in slinček...Lahko si šla že 100X mimo njega, pa je pač preveč prestrašen da bi se odzval.

Držim pesti, poročaj!

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
samantha
Starost: 50Pridružen: 31. mar 2005Prispevkov: 2129Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. jan 2006 18:11
Povezava do prispevka
Moja muca je bila enkrat zapta v enem avtomobilu, večkrat v kakšni kleti...
 Predlagam ti, da greš še malo okrog in ga kličeš. Če je v bližini, se ti bo javil. Poglej pod avtomobile, kletna okna, vprašaš sosede...

Držim pesti, da se bo vrnil
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 9:42
Povezava do prispevka
MaYa23 kako? Si ga našla?
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
peti
Starost: 44Pridružen: 11. okt 2005Prispevkov: 379Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 11:10
Povezava do prispevka
Naša se je skrila v en velik "tegelj", lonec za rože. Če ne bi bila jaz tako tiha, ko sem okrog poslušala kje se kaj premika, je nebi nikoli opazila. Pol je pa le dala glavico ven,  pokukala z lonca :) Sigurno je nekje blizu hiše, bloka...in se kje skriva.

Lp in srečno pri iskanju Smile
LP :)
0
Nazaj na vrh
MaYa23
Objavljeno: 7. jan 2006 14:49
Povezava do prispevka
Punce mucekk je doma wii.Bil je v grmovju 100m od mene čisto premražen in premočen-pa sem šla 100x tam mimo.Najlepša hvala vsem puncam tukaj gor, ker ste mi vlivale upanje-NAJBOLJŠE STE!Js sm tok hepyyy!
Še 1x HVALA VSEM!

Lepo se mejte pa-pa
Maja
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 14:52
Povezava do prispevka
Jupiiiiiiiiii      

Bravo muc in bravo Maja!!!! Zdaj ga pa vzemi v naročje in stisni k sebi še za nas, ki smo tudi mislile nanj
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
strella
Starost: -13Pridružen: 31. maj 2005Prispevkov: 4794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 15:19
Povezava do prispevka
 Jeeeeeee! Sem vesela da ste našli mucka!
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 15:38
Povezava do prispevka
Super Smile
0
Nazaj na vrh
geja
Starost: 39Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 15:47
Povezava do prispevka
  jeeeeej!

0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 7. jan 2006 16:20
Povezava do prispevka
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
IZGUBLJEN MUCEK!PROSIM POMOČ:(
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.