- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

,ki so ok. ker obstaja jih malo morje samo katera je pa fajn?
). Mene je moja psica naučila, da če ona meni ne "ugaja", tudi jaz njej ne. Zelo hitro se namreč pozna popuščanje in nedoslednost, potem pa imaš malega gremlina, ki ti je zrasel čez glavo. Poglej še na kakšnem pasjem forumu, verjetno je bilo že 100x napisano, kaj narediti pri takih primerih. Najbolj super pa je, da se oglasiš pri kakšnem inštruktorju in skupaj pogledata, kakšne napake delaš. Sami sebe namreč ne vidimo in velikokrat se nam niti ne sanja, da kaj delamo narobe.
.Saj psiček je v bistvu od staršev se oni bolj ukvarjajo z njim..V bistvu hočemo samo to,da bi ubogal osnove ,ker šole so v glavnem vse zasedene tako,da je treba najti en osnovni tečaj ,ker po kakšnih razstavah itd.. ga ne bomo vlačili,tako da prov izšolan ne rabi biti pa seveda,da se mu postavi določene meje,da ve do kam gre lahko
.
. Ustrezne institucije verjetno "obstajajo" šele potem, če je pes zanemarjen ane?
.
Malo sem presenečem,da so tako strogi in to že pri mladičkih.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...