Katere znamke pa so čevlji? Jaz veliko kupujem v Divi, že vrsto let, pa sem bila še z vsemi zelo zelo zadovoljna (še najbolj od vseh trgovin v SLO). Največkrat kupim AirStep, CaffeNoir,Lea Foscati.
Kvalitetne in cenovno ugodne zadeve iz mojega seznama:
- moške obleke Zara
- moške srajce H&M, zložene (ne tiste iz obešalnikov), tudi Zara so super (tiste iz debelejšega bombaža, številke 38,40- ne tiste S,M...)
- Peek&Cloppenbourg moške bombažne polo majice in puloverji McNeal ter izdelki iz mešanice merino volne in akrila Gilberto
- moški jeans Hugo Boss (je cenovno ugoden glede na ostale izdelke)
- žensko spodnje perilo Mark&Spencer
- majice in puliji H&M iz viskoze
- debele hlačne nogavice H&M, vendar so žal večinoma le črne na razpolago
- bombažne tanke nogavičke Calcedonija z elastanom (vse ostale so po par pranjih prosojne in za stran, te so praktično neuničljive)
- elegantne hlače C&A Jesicca, mešane sestave (vedno sta na voljo vsaj 2 modela različnih barv, super se nosijo in perejo) - reklci pa meni žal ne pašejo
- stvari za šport iz Hoferja (perilo, majice, windstoperji...)

Očitno res slabo in nekvalitetno zašito. Vsekakor sem izgubila zaupanje v to znamko - za tako kvaliteto je bila omenjena torbica predraga. 

...itd...
Nekaj takega:
Sicer Esprit ima meni super čevlje, ker so vsaj velike števike za dobit, pa tudi kako jakno občasno kupim, vendar da bi pa tam običajna oblačila kupovala, mi je pa predrago.
) vstavljena v sporočilo.