- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Trance pa house..
Trance dji katere mam rada so Sean Tyas, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Sander Van Doorn, Sasha, Talla 2XLC, ATB, Above & Beyond, Cosmic Gate, Gareth Emery, Tiësto, John O'Callaghan, Markus Schulz,..
. 

(samo za tiste z (dobrimi) zvočniki)
)

(samo za tiste z (dobrimi) zvočniki)
)
Kako se to naredi?
Sicer jaz sem tudi že lani neki nalagala...samo ta tvoja playlista je res zakon. 
to naredil. Sicer pa so to samo osnove, moram ob priliki še precej dodati. Obvestim, ko bo.
tudi house kdaj paše pa ambient, trance pa poslušam tako rekoč all the time
It's an addiction I think!

BTW:
Trance pa house..
Trance dji katere mam rada so Sean Tyas, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Sander Van Doorn, Sasha, Talla 2XLC, ATB, Above & Beyond, Cosmic Gate, Gareth Emery, Tiësto, John O'Callaghan, Markus Schulz,..
ala John 00 Fleming plata oo dB,Motion Drive,Flowjob,Syphonix. Atma in pa od Gaby iz Boom festivala oz iz afterja pa še njeni priredbo od Atme Spiritualism and Love aja pa od Astrixa iz Rhytm of peace iz Morocca,Protonico je pa to vsa muzika v glavnem progressive psy trance.

. Še dobro da je toliko podzvrsti, pa da se za vsakega kaj najde, kajne?
Komerciala je npr. Guetta (
).
? (Tanja, s tem ne ciljam na tebe, ampak na splošno, ker sem to že velikokrat slišala
.) Zato, ker je dokaj popularna in jo v recimo že vsak drugi posluša? Ali zakaj?Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...