- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Jaz imam v mislih čisto trd klobuk.
Ker nisem praktično res nikoli v centru, saj je parkiranje skoraj mission impossible ...

Poleti in pozimi jih nosi moj mož. Začelo se je z darilom za rojstni dan, črna fedora z k plašču, zdaj je pa zasvojen! Slamniki, zajčki, kape... Toplo lahko priporočim klobučarja Rudolfa na Kolezijski v Lj, ker je res old school mož in preša forme klobukov sam v svoji delavnici. Dela za dame in gospode, za prve je na razpolago več robe, se ve! Naj to ne šteje kot nefer oglaševanje, gospod je že upokojen in dela za svoj gušt. Modistka na Mestnem trgu se je upokojila pred nekako dvemi leti, tako da je gospod Rudolf nekakšen poslednji mohikanec s to svojo dobro robo. Baje da ročno delajo klobuke še pri Pajku, ampak tisto, kar sem videla naprodaj v Modni hiši, me ni tako prepričalo kot Rudolf. Cene? Od 60 € naprej.

Res je! Kar se tiče cen je pa lani teta kupila klobuk za cca. 40€. Ima pa res... custom made...

Jaz sem nora na kape in lani sem izgubila svojo najlepšo in najljubšo (in še zdaj mi je hudo), nove kape pa sploh ne maram, čeprav izgleda skoraj taka kot prejšnja. No, po tej tragični izgubi sem pa začela videvati kape z ušesi, ki so mi res fascinantne in kul (čeprav bi na meni, s temi kratkimi lasmi verjetno izgledale butasto :D). Razsvetli me, prosim! 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...