mogoče pa sem samo jaz na tako čudno maslo naletela
 (kupila v Hoferju, in me je stalo manj kot ko sem kupila Cobio kokosovo olje, katero mi ni niti dalo tako lepega učinka na laseh)
 (kupila v Hoferju, in me je stalo manj kot ko sem kupila Cobio kokosovo olje, katero mi ni niti dalo tako lepega učinka na laseh)

(kupila v Hoferju, in me je stalo manj kot ko sem kupila Cobio kokosovo olje, katero mi ni niti dalo tako lepega učinka na laseh) ) in iz tega razloga si več ne delam te maske
) in iz tega razloga si več ne delam te maske

No, vsaj to ti je ok, ker sem kupila tudi šampon in balzam, masko sem pa pozabila, mogoče pa niti to troje na mojih laseh ne bo ok...ma mi ni žal, da sem masko pozabila, drugače mi za suhe konice super odgovarja fitoval, samo malo sem jih hotla odišavit. Ma tudi vonj tega ni bogvekaj..., vsaj fluida no
No, vsaj to ti je ok, ker sem kupila tudi šampon in balzam, masko sem pa pozabila, mogoče pa niti to troje na mojih laseh ne bo ok...ma mi ni žal, da sem masko pozabila, drugače mi za suhe konice super odgovarja fitoval, samo malo sem jih hotla odišavit. Ma tudi vonj tega ni bogvekaj..., vsaj fluida no .
 .  , pa je še kr pol flaške noter!!), je rekla frizerka, da je podobno kot orofluido pa 15eur je.
, pa je še kr pol flaške noter!!), je rekla frizerka, da je podobno kot orofluido pa 15eur je.  ).
). Sem poskusila tudi Haarenspitzenfluid iz iste linije, ki ima dobre ocene na KMM, pa mi je pa sprej veliiiko boljši.
 Sem poskusila tudi Haarenspitzenfluid iz iste linije, ki ima dobre ocene na KMM, pa mi je pa sprej veliiiko boljši.

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...