Zato razmisljam,da bi sla na operacijo,baje se da odstranit.Potem se bom vsaj bolje pocutila
Zato razmisljam,da bi sla na operacijo,baje se da odstranit.Potem se bom vsaj bolje pocutila
Ja, malo pa res.
Mislim, da ne gre za operacijo, ampak lasersko ublažitev - ker povsem odstraniti se jih menda ne da.
Jaz jih imam na notranji strani stegen in zanimivo je,da enkrat ko sem bila majhna sem mocno padla s kolesom in sem imela se dolgo casa vse modro na obeh nogah...in prav tam so se mi naredile te strije ,mogoce je to kaj povezano
Sicer pa se vcasih sekiram,vcasih jih se opazim ne...itak jih ne bom z nicemer odstranila,zato jih bom vzela kar za svoje,jih bom posvojila.
samo še tega se mi manjka, imam že celulita preveč.
A je možno, da so strije tudi na zgornji strani stegen? No, če je, potem jih nekaj imam- take bele črtice???????
Mal jih imam na bokih in čakam, da bodo kaj izumili za popolno odstranitev. Sicer uporabljam od Marberta kremo proti strijam, ampak je to bolj preventivno, kar je bilo že prej se ne, da odpravit.
Vzrok temu, pa je baje, če so hitre spremembe ko se zrediš, pa shujšaš, pa spet zrediš...
ja, M & M, jaz sem strije fasala po tem, ko sem (nenamerno) shujšala približna 5 kg.
ne vem, če je bil to + ali -
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...