Jaz sem namreč danes zvedela, da imam čisto podivjane ( ker si jih nisem še nikoli pulila in to), in da mi pokvarijo obliko in izraz na obrazu?? ap da si jih moram nujno barvat, ker imam preveč svetle.
Kako je pa pri vas?
Jaz sem namreč danes zvedela, da imam čisto podivjane ( ker si jih nisem še nikoli pulila in to), in da mi pokvarijo obliko in izraz na obrazu?? ap da si jih moram nujno barvat, ker imam preveč svetle.
Kako je pa pri vas?
Danes, ko sem bila pri Manci Maselj.
Jaz bom šla najbrž kar k njej, da mi ona to zrihta. Jaz sem tudi videla že take obupne oblike, da si ravno zato ne upam sama.
kar zadovoljna, mogoče sem malo preveč pričakovala, ampak se očitno ne da kaj preveč narediti z mojim obrazom.
Palčica, razlago, prosim. Postopekl.
jaz sem si obrvi prvic populila oziroma mi jih je mami v sedmem razredu in sem bila pravi fenomenne vem no,meni je ful pomembno da mam zrihtane obrvi tko kot je treba.Alenka,pri tebi je drugace,ker imas cisto svetle in se niti tako ne vidi,ampak kaj pa me temnolaske
jaz si jih pulim na vsake tri dni,da slucajno kaksna nova ne zraste,medtem ko je jaz nebi opazla
res pa je,da obrvi naredijo veliko na obrazu.Lahko ti zaprejo ali pa odprejo pogled,dajo ti karakter itd.
kar zadovoljna, mogoče sem malo preveč pričakovala, ampak se očitno ne da kaj preveč narediti z mojim obrazom.
Pa si ji kaj povedala kakšne so tvoje želje?
jaz si jih pulim na vsake tri dni,da slucajno kaksna nova ne zraste,medtem ko je jaz nebi opazla
Tri dni!!!! Jaz si jih vsak dan, no mogoče včasih vsak drugi dan, če se mi res ravno ne da. Sicer pa moje obrvi ne izgledajo preveč črno (take so kot da bi bila sprana črna) ampak tiste, ki jih pulim zgledajo pa fuuuuull črne. Drugače si jih pa poleti obvezno pobarvam pri kozmetičarki, pozimi pa včasih ampak res samo včasih dam gor rjavo barvo Swis o pair (oz. nekaj takega) samo ni kakšne opaznejše razlike. Pulim si jih pa vedno sama, kozmetičarka mi jih še ni.
Ja, saj sva se vse zmenili, in je bilo super, ampak kaj več ni mogla narediti ravno zaradi mojih obrvi, ker to je njej osnova. A ti si že bila pri njej? Je pa super gospa, prijazna in vse ti lepo razloži in res nič ne vsiljuje. Mi je pa fajn poudarila oči, da zelena barva pride bolj do izraza.
Čokoladna, moji lasje niso več tako svetli, kot na slikah. Vprašaj mami, če je za biznis
alenka hehe
kaksen odtenek las imas pa zdaj? ker meni se zdi,da ti je tista ful blond zelo pasala
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...