Hej punce!
S cim naj se znebim mozoljev po hrbtu in dekolteju?
Hvala in LP

Hej punce!
S cim naj se znebim mozoljev po hrbtu in dekolteju?
Hvala in LP

Nikoli nisem imela problemov z mozolji ne na predelu dekolteja ne na hrbtu, zdaj pa so se mi začeli delati, najprej na dekolteju, zdej sem pa opazila še majhne pikice na zgornjem predelu hrbta.
Kaj naj naredim, da se stanje ne bo poslabšalo? Naj si večkrat naredim pilng? Uporablajm pa trenutno Babylove olje, ki mi je super.

)
Ja, olje imaš lahko za noge, po dekolteju in hrbtu pa ne. Mogoče bi si dekolte in zg. del hrbta negovala tako kot obraz. No, vsaj tonik lahko uporabljaš.
Lahko pa si nekajkrat naneseš raztopino soli. Namaži se z raztopljeno soljo oz. z vato nanesi raztopino na dekolte in hrbet. Lp

Jaz vam sol zelo odsvetujem. Kot veste, sol veže vlago nase - in če je na koži, od kje mislite, da potegne vlago?
Samo v vednost, če bo katera opazila prehitro gubanje kože, da se ne bo čudila. Je dosti kvalitetnih zadev proti nečistočam, ki ne sušijo kože.
Upsi, no potem pa tega s soljo ne bom vec delala.
Samo meni se je po dve tedenski uporabi te soli stanje na bradi fuuuuuuuul popravilo in je tako tudi ostalo.
Zdaj sem 100%, da je krivo olje, ker pred uporabo le-tega nisem imela teh težav.
(uf sem zahtevna)
Če je koža normalna, ne potrebuje ničesar. Če želiš antioksidante, nanesi tonik.
Sama si hrbta in dekolteja NIKOLI ne mažem. Samo tam, kjer imam suho kožo in nimam nikoli nobenih težav. Ko sem se pa nekajkrat po dekolteju - takoj majhne bulice.
že cel čas sem narobe delala, da sem se po celem telesu mazala z body milkom po nepotrebnem.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...