Punce odločam se za nakup depilatorja ozr. depilatorja. Vidim da je pri nekaterih napisano da so depilatorji pri nekaterih pa epilatorji. Mi lahko katera razloži razliko?
Ta dva sta oba depilatorja, epilator je tisto, kjer ti vsako dlako s korenino odstrani s pomočjo el. impulza. Vse kar ti mehansko odstrani dlake je depilator. Proizvajalci še sami ne vejo kaj pišejo. Jaz imam enega starega od Philipsa Satinelle vitesse in mi deluje že skoraj 7 let. Meni je super.
Js mam pa tega že cca. 10 let, čeprav ga intenzivno uporabljam šele zadnje 3. Uporaben predvsem za noge in bikini, drugje ga nisem probala (pod pazduho kr nekak ne upam) Ariana, onega ko si prvega pokazala ma nastavek ki ga daš v skrinjo da zmrzne in potem ko se depiliraš ti sproti drsi po koži in ti jo hladi (ti jo zamrzne ), da manj boli, baje.
Delajo itak vsi po istem principu, glava z nekaj pincetami se vrti in medtem ko polziš po nogah ti puli dlake. Vsak dela isto..sam nekateri imajo pač različne nastavke zraven. Eni hladilne, drugi masažne..moj ima masažni nastavek gor, take mehke gumjaste bodičke, ki jih js sploh ne uporablam, ker jih na nogi sploh ne čutim
Ariana, po moje boš kljub piling nastavku, mogla sama tud pilingirat noge, nevem kolko kaj tisti nastavek pomaga, ker ga uporabljaš med samo depilacijo..kaj pa potem ko začne dlaka že rast..z navadnim pilingom ji boš mogla pot odpret :)