Kartonske škatle? Glede na to, da so v vrečkah, ko jih kupimo, z žaganjem, dodam še kaj tega? Do zdaj so vedno ostale preko zime v zemlji in ni bilo težav, dokler nam jih lani nekaj ni pojedlo in smo ostali brez večine.
Kartonske škatle? Glede na to, da so v vrečkah, ko jih kupimo, z žaganjem, dodam še kaj tega? Do zdaj so vedno ostale preko zime v zemlji in ni bilo težav, dokler nam jih lani nekaj ni pojedlo in smo ostali brez večine.
? Morda tako, kot ste že zgoraj pisale? Ali pa jih lahko že zdaj posadim?
. Res sem čebulice kupila v polivinilasti vrečki. Torej bom čebulico malo posušila in nato pospravila v papirnato vrečko. Posadila jo bom notri, saj nimam balkona ali vrta, pred saditvijo pa jo bom dala v hladilnik. Tvoj nasvet bom posredovala obdarjenkam, ki sem jih razveselila s čebulicami
.
Kupila sem 5 paketov in od teh je bil samo en tak kot je bilo na vrečki. Pa barva me niti ne bi motila, če ne bi čebulice splesnele. Šele letos sem jih spravila malo k sebi. 
Jaz jih gor ne kupim več, ker so tud meni splesnele. Bom lepo jeseni pri nas kupila pa bo 
Like... zdaj?

) Imajo kar lepo izbiro. Če je pa kdo res zbiratelj, potem jih pa sigurno ne kupuje ne pri nas, ne na turističnih punktih v Amsterdamu.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...