Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Burberry končno proti krznu in sežiganju oblačil

7. sep 2018 8:30
0

Oglasno sporočilo

Vodstvo britanske modne blagovne znamke višjega cenovnega razreda je namreč sprejelo dve pomembni odločitvi. Vodstvo je sicer letos prevzel Ricardo Tisci, ki uvaja veliko sprememb, med drugim je zamenjal tudi logotip podjetja.

PREBERITE TUDI: Burberry zažgal torbe, oblačila in parfume, vredne več milijonov evrov

Prva odločitev je, da bodo prenehali uporabljati krzno. Že prej namreč niso uporabljali krzna nekaterih živali, zdaj pa so sprejeli odločitev, da ne bodo uporabljali nobenega krzna nasploh.Burberry se je z odpovedjo krznu pridružil mnogim drugim blagovnim znamkam, kot so Gucci, Michael Kors, DKNY in Versace. Sporočili so tudi, da bodo prenehali sežigati neprodana oblačila.

Pri Burberryu so razložili, da so se te spremembe odločili, ker želijo imeti novo strategijo, s katero bodo okolju bolj prijazni. “Že sedaj se trudimo, da veliko stvari recikliramo, ponovno uporabimo, podarimo ali popravimo, in tega se bomo vedno bolj posluževali.”, so dejali. Burberry naj bi sicer sežgal oblačila in kozmetiko v vrednosti več kot 28 milijonov £, z namenom, da zaščitijo svojo blagovno znamko. V zadnjih 5-ih letih so pri Burbberryu sežgali izdelke v vrednosti 90 milijonov £, pri čemer so ugotovili, da so vsako leto sežigali vedno več. “Moderni luksuz pomeni družbeno in okoljsko odgovornost”, so še dodali.

PREBERITE TUDI: Burberry bo prvič po 20-ih letih spremenil logo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozitiven PCR test vam torej ne prinaša nobenega relevantnega podatka. Ne pove vam, ali je človek sploh okužen korona virusom.