Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica spregovorila o svojih hudih duševnih težavah

20. jan 2022 14:40
0

Oglasno sporočilo

Bella Hadid je spregovorila o svojih hudih duševnih težavah, ki ji uničujejo življenje.

Ko so jo vprašali, kako se zjutraj odloči, kaj bo oblekla, je povedala, da je že zelo dolgo brez stilista, kaki dve leti. Razlog za to je v tem, da je bila psihično v tako čudnem obdobju, da ji je bilo komplicirano iti ven iz hiše in sestaviti outfit, sploh ker je bila tako anksiozna, ker so okoli hiše vedno čakali paparazzi.

Kasneje, ko se je naučila spopadati z anksioznostjo in drugimi duševnimi težavami, se je naučila tudi sprejeti svoj modni okus in se obleči tako, da se sama najbolje počuti.

"V zadnjem letu mi je bilo pomembno predvsem to, da četudi ljudje govorijo o mojem slogu; če jim je všeč ali če jim ni; ni pomembno, ker je to moj slog," je povedala. "Ko zjutraj zapustim hišo, razmišljam le o tem: Se v tem dobro počutim, me osrečuje? Se počutim udobno?"

V nadaljevanju intervjuja za WSJ. Magazine je Hadid nadaljevala o svojem mentalnem zdravju in kateri miselni procesi so se ji odvijali, ko je novembra objavila Instagram objavo, kjer je objavila serijo selfiejev, na katerih joka.

"Imela sem res izjemno depresivna obdobja in ko sta me moja mama in zdravnik vprašala, kako sem, sem namesto pisanega sporočila odgovorila s fotografijo," je povedala. "tako mi je bilo v tistem trenutku najlažje opisati, kako se počutim."

"Bila sem v mučnih in izčrpavajoče psihičnih in fizičnih bolečinah, pa nisem vedela, zakaj. To je bilo v zadnjih treh letih," je nadaljevala. "Ko sem jih potem objavila, je bilo to zato, da bi vsak, ki se tako počuti, vedel, da je v redu, če se."

"Čeprav so na Instagramu stvari videti tako lepe, smo na koncu dneva vsi le ljudje. Čutila sem, da je koristno zame, da spregovorim svojo resnico, ker preprosto nisem mogla več objavljati lepih fotografij. Minilo me je."

Vprašali pa so jo tudi po trenutnem počutju in povedala je, da je veliko bolje, a da se zaveda, da se mora s svojimi bitkami spopadati vsak dan sproti.

"Imam dobre dneve. Danes je dober dan," je povedala za WSJ. Magazine. "Moja možganska megla je bolje, ne počutim se depresivno. Nimam več toliko anksioznosti, kot sem jo imela. A jutri se lahko zbudim in bom popolnoma nasprotno. Zato me tako izčrpa."

Povedala je še, da jo je njena Instagram objava naredila manj osamljeno, ker ji je pisalo veliko ljudi, ki se počutijo enako.

"Sprehod zunaj, pa ko se spomnim, da je veliko ljudi, ki se počutijo kot se sama in imajo podobne vzorce – potem se počutim bolje. Ne vem, če ljudje tega nočejo na Instagramu in tudi to je v redu. Ni treba, da sem za vedno na Instagramu. Zdi se mi, da resnično postaja trend in to mi je pomembno."

PREBERITE TUDI: Slavna manekenka spregovorila: imela sem tako hude panične napade, da sem razmišljala o samomoru

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.