Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Bella Hadid je nova muza modnega oblikovalca Jean Paul Gaultier

9. jun 2021 13:33
0

Oglasno sporočilo

Jean Paul Gaultier se po 6 letih premora vrača. Kontroverzni modni oblikovalec se je odločil, da je čas za predajo in svoje mesto odstopil novi kreativni direktorici, Florence Tétier, ki je za naznanilo svoje nove kreativne poti predstavila mamljivo oglasno kampanjo, v kateri nastopa Bella Hadid.

Oglas, ki deluje, kot da je posnet pod vodo, je posnel Pat Aldinger, direktorica pa je bila Charlotte Wales. V njem so nastopili Bella Hadid, Qaher Harhash in Omar Sesay. Bella nastopa kot očarljiva morska deklica, ki plava proti obali, oblečena v oblačila nove kolekcije. Harhash in Sesay nastopata kot mornarja in v videu ujameta prelepo Bello, ki ima na glavi lesketajočo se rdečo jadrnico.

Poleg Florence Tétier so k sodelovanju povabili še mnoge druge, med njimi Nicolas Lecourt Mansion, Ottolinger, Palomo Spain, Marvin M’Toumo in Alan Crocetti, da bi kar najbolje ponazorili svežo RTW kolekcijo in ob tem ohranili vse značilnosti priljubljenega JPG in njegov avantgardni slog. Za slednjega so bili značilne mornarske kape in črte ter koničasti nedrčki, ki jih je nekoč nosila tudi sama Madonna. In čeprav sta kolekcija in spremljajoča oglasna kampanja šele izšli, je večina kosov menda že razprodanih.

Glavni kos kolekcije je sicer vintage obleka, ki jo je prvič nosila Kim Kardashian West na podelitvi nagrad People’s Choice Awards leta 2019 in je bila prvič predstavljena na modni reviji JPG pomlad/poletje 1996. Jean Paul Gaultier jo je v skoraqjda nespremenjeni različici v kolekcijo ponovno dodal leta 2019.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.