Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

77-letna Jane Fonda je prava modna ikona in vzor

26. maj 2015 8:41
0

Oglasno sporočilo

... seksi, zato ni prav nič presenetljivo, da so igralko in začetnico aerobike pri reviji W magazine postavili kar na naslovnico. Fotografije je posnel Steven Meisel, v intervjuju pa Fonda spregovori tudi o tem, kaj pravzaprav sploh pomeni biti modna ikona.

“Po pravici povedano je bil moj odnos do mode vedno nekako napet,” je povedala v intervjuju za W o svojih začetkih v modni industriji. “Ko sem začenjala kariero kot igralka v New Yorku, sem delala kot manekenka, da sem lahko zaslužila za učne ure igralstva. A nisem imela, kar je potrebno imeti za dobro manekenko. Sovražila sem poudarjanje zgolj tega, kako izgledam in oblačilom nikoli nisem posvečala veliko pozornosti.”

Žele na podelitvi nagrad Academy Awards leta 2000, ki se jih je Fonda udeležila v posebej zanjo narejeni obleki Vere Wang, je začela uživati v svojem statusu modno osveščene zvezdnice. “Ko sem v satenasti obleki brez naramnic stopila na oder, da podelim nagrado, so vsi vzdignili. Pomislila sem 'Oh. To je pa nekaj novega.' Bila sem tako otožna zaradi Teda in tisti trenutek sem ugotovila, da so oblačila zelo pomembna. V trenutku lahko spremenijo naše počutje.”

Sedaj Jane upa, da bo vzor vsem ženskam v starejših letih, naj ne pozabijo na modo. “Mislim, da je malce smešno, da me imajo ljudje pri mojih letih za modno ikono,” pravi. “Vem, da mi ni ostalo veliko časa, zato želim modi posvetiti več pozornosti kot sem ji v preteklosti,” razlaga Fonda svojo odločitev, da bo bolj modno urejena. “Imam sem vizijo: hočem biti vzor starejšim ženskam. Mislim, da je bilo vedno znano, kaj na mojem telesu mi je všeč. Le en pogled na Balmainov kombinezon je bil dovolj, da sem si rekla 'To je to!' Najbolje izgledam, kadar imam oblečeno nekaj strukturiranega, brez naborkov ali dodatnega volumna. Nekaj, kar pokaže moj pas in zadnjico, ker sem vedno imela dobro zadnjico.”

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.