Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Tofu

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 5. maj 2004 19:40
Povezava do prispevka
Sem brala spodaj, da ga jeste. A bi se dalo kakšen receptek izvedet?
0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 15Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. maj 2004 22:41
Povezava do prispevka

zelo dober je (zame) v gobovi omaki. tofu (narezan na nekakšne zrezke) in gobe prepražiš in zaliješ z malo bešamela ali sladke smetane.


jaz ga velikokrat jem kar v solati, dimljenega, narezanega na kockice. danes sem ga jedla v kumarični, dober je tudi v paradižnikovi... pa popečen na žaru in potem še toplega na regrat ali radič.


0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 34Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 5. maj 2004 23:04
Povezava do prispevka
joj dovoljjaz sem ze lacna.So se mi kar sline zacedile ob tem receptu
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Lenči
Starost: 42Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 5979Kraj: ..........Status:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 0:04
Povezava do prispevka

Jaz ga pa še nisem nikoli jedla.


No, kam se naj povabim?


 

0
Nazaj na vrh
Senka
Starost: n/aPridružen: 15. dec 2003Prispevkov: 3246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 10:54
Povezava do prispevka
Tisti, ki je že začinjen, ga popečeš na malo oljčka, da dobi skorjico, pa v regrat z njim!
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 11:46
Povezava do prispevka
A v kakšno solato tudi paše,npr. mešano, ker regrat mi ni ravno najbolj apetitlih?
0
Nazaj na vrh
Senka
Starost: n/aPridružen: 15. dec 2003Prispevkov: 3246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 12:00
Povezava do prispevka
Ja paše, seveda! Meni se zdi, da v vse solatke gre, samo različno pripravljen. Tak natur, nepopečen v kakšno grško, pa kumarično, popečen pa mogoče med radič ali pa v zeleno...
0
Nazaj na vrh
lenyka
Starost: n/aPridružen: 13. apr 2004Prispevkov: 1012Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 15:58
Povezava do prispevka
meni je najboljše v solati, pa v kakršnikoli kitajskih jedeh
Love is in the air............
0
Nazaj na vrh
Jana
Starost: n/aPridružen: 15. apr 2004Prispevkov: 383Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 16:26
Povezava do prispevka
katja je se mene navdusila, k se mi tofu prav gravza (po izgledu)
0
Nazaj na vrh
Jana
Starost: n/aPridružen: 15. apr 2004Prispevkov: 383Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 16:26
Povezava do prispevka
opa xtinax je recept napisala
0
Nazaj na vrh
Tinkara
Starost: 53Pridružen: 12. feb 2004Prispevkov: 1165Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 16:48
Povezava do prispevka

Alenka,


poskusi ga v kakšni kitajski restavraciji. Zelo dobrega naredijo v Zmajevem paviljonu (Kvedrova, nasproti BTC-ja, v Jaršah). Priporočam tofu z gobicami in bambusovimi vršički.

Pozdravček, Tinkara
0
Nazaj na vrh
samsara
Starost: 52Pridružen: 7. dec 2003Prispevkov: 4656Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2004 16:51
Povezava do prispevka
Alenka, ali pa če prideš k meni! Pri nas ga možek sam naredi in odlično pripravi.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. maj 2004 13:01
Povezava do prispevka
Jaz ga v ponvi, kar brez olja dobro popečem na obeh straneh in to je to. Ja, seveda preden ga dam v ponev, dam še malo začimb. Ali pa v Kitajski restavraciji je njami tofu z bambusom in gobami. Surov pa mi ni dober.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 9:47
Povezava do prispevka
Kok časa pa traja,  da je tofu dobro popečen? Toliko kot zrezek ali manj? Bo danes za kosilo
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 10:52
Povezava do prispevka
Petra, tofu se hitro popeče. Definitivno precej prej kot zrezek. Maš nekaj minut dela. Tako, da dobi na obeh straneh rahlo rjavo barvo.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Tofu
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.