Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Iščem partnerko

samski31
Starost: 36Pridružen: 24. avg 2018Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. nov 2023 10:23
Povezava do prispevka

Pozdravljene,

sem prijazen, preprost, urejen, vljuden, izobražen, resen ter samski 36 letni moški, ki išče ženko za resno zvezo. Sem zaposlen. Ne kadim in ne pijem alkohola. Brez otrok. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, raziskujem, se potepam po mestu preberem tudi kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari. Čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, mestu, film v kinu ali kosilo, druženju ob vročem čaju v teh mrzlih dnevih ter sprehod po okrašenem mestu v prihajočih prazničnih dnevih veliko lepši v dvoje, zato bi rad spoznal žensko za resno zvezo, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka, katoličanka. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši ker bom vesel vsakega spročila, ki ga bom dobil. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Če sem te prepriča, ter tiste, ki se najdete v opisu mi lahko pišete na meil Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com

0
Nazaj na vrh
bardes
Starost: 42Pridružen: 1. mar 2024Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. mar 2024 10:04
Povezava do prispevka

Pozdravljeni vsi! Rad bi razpravljal o hobijih in njihovem vplivu na naše življenje. Kateri hobiji so po vašem mnenju najboljši za sprostitev po napornem dnevu? Kateri pa so tisti, ki spodbujajo kreativnost in razvoj novih spretnosti? Delite svoje izkušnje s hobiji, ki ste jih že poskusili, ter namigujte o novih, ki bi jih lahko preizkusili. Kako vpliva vaš hobi na vaše razpoloženje in produktivnost? Pridružite se razpravi in delite svoje misli ter nasvete z ostalimi člani foruma!

0
Nazaj na vrh
xaraxes
Starost: 19Pridružen: 5. mar 2024Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2024 13:03
Povezava do prispevka

Raziščite seks kot način sprostitve. Spolna intimnost lahko https://si.pornvideos.xxx/ odpravi stres in pomiri misli po napornem dnevu. Sproščanje ob ljubečem dotiku partnerja spodbuja izločanje endorfinov in zmanjšuje raven kortizola, hormona stresa. Nežnost in bližina med partnerjema ustvarita občutek varnosti in povezanosti, kar lahko pomaga pri lajšanju tesnobe in napetosti. Pomembno je, da si vzamete čas zase in si privoščite intimne trenutke, ki negujejo telo in duha. Odkrijte moč sproščujočega seksa in uživajte v globoki povezanosti s partnerjem, ki krepi vaše dobro počutje.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Iščem partnerko
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.