Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Fant je biseksualec

šokkamen1234
Starost: 40Pridružen: 22. feb 2016Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2016 23:16
Povezava do prispevka

Pozdravlenje,

Totalni šok danes za mene!!! Ugotovila sem, da je fant biseksualec!!!! Vse je bilo slučajno, na hitro sva zamenjala telefone, ker se je mudilo v službo. Hočem se prijaviti v mail in je odprt njegov in same strani o raznih klepetalnicah. Ker sem že nekaj časa vedela,da nekaj ni cool. Ni mi dalo mira odprem maile in ŠOK! ima razne profile po klepetalnicah za ženske in moške in to še ni vseeee, še nage slike gor!!!!! Šok za šokom!!! In a veste kaj je najbolj šokantno, da načrtujeva otroka, no do zdaj sva ga oz.sem ga jaz zgleda sama. Na bruhanje mi gre.... in ne da so samo slike, dobiva se z vsemi,ker se je na profilih vidi,da se dogovarja za diskretna srečanja!!! V določene profile mi je uspelo priti notri.... Z njim se še nisem soočila,ker še dela.... sem pa mu ze spakerala kufre in naj gre z njimi kamor želi. Srce imam strto, kako lahko? Zgleda,da je res vse skupaj bilo preveč kao lepo!! Kako me lahko gleda v oči,me poljublja in spi v postelji z mano Unhappy Ne vem komu naj povem...In najhuje je,da to dela od začetka zveze,ki se vidi po opisu slik,kometarjih,dogovarjanja za srečanja.... ŠOK ZA ŠOKOM...... Pa novo stanovanje sva se odpravila rihtati,avto kupijeva in otroka naj bi mela....kako lahko to mi naredi????  Nočem imeti več nobenega fanta....

0
Nazaj na vrh
Binas
Starost: 36Pridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 1239Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 7:21
Povezava do prispevka

To je pa zelo nefer, nehigiensko in nezrelo od tebe, da najprej jokaš in stokaš na forumu. Zmeni se z njim, za božjo voljo, saj imaš 32 let. Če je sploh kaj od tega res, glede na to, da je to tvoj prvi prispevek na forumu...večina jih pride zaradi kozmetike, kože...

100% predanost, 100% zagnanost.....vmesne poti ni!
http://tecem26.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 9:48
Povezava do prispevka

Ne glede na to ali je res ali ne, se je treba potruditi človeku pomagati v stiski (ker lahko je!), ne pa ga še dodatno zabiti dol. Če iz takih ali drugačnih razlogov, mnenj, odpora, ipd. ne moreš pomagati, vsaj ne škoduj.

šokkamen ne vem kaj ti reči .. očitno fant živi dvojno življenje, pa želi imeti tudi bolj normalnega. Morda se težko sooča tudi sam s seboj. Najbolje, da se pogovorita in naj pojasni kako pa kaj - morda ti bo vsaj odtenek lažje. V vsakem primeru pa mislim, da to nima prihodnosti. To so zelo hude zadeve...drži se smiley Edino kar ti lahko rečem je, da VSE mine in BOŠ bolje, prej ali slej. 

 

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
_*Shaheena*_
Starost: 34Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 10863Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 11:18
Povezava do prispevka

Zame je totalni šok, da ljudje v partnerskih odnosih vohunite za svojimi moškimi/ženskami. Prvo kot prvo, mail bi zaprla brez da ga pogledaš in nato še celo nadalje vohuniš za njim, ker njegova zasebna sporočila niso tvoja stvar in se te ne nikoli in nikdar ne tičejo.

Kot drugo praviš, da si že nekaj časa imela občutek, da stvari ne štimajo. Zakaj se nista usedla in pogovorila, zakaj mu nisi povedala kako razmišljaš? Najlažje je lastno nezadovoljstvo tiščati globoko v sebe in potem, ko končno poči (in vedno enkrat poči), za svojo nesrečo kriviti nekoga drugega. Pogovarjati se tudi očitno nisi zmožna ali pa se preprosto nočeš, kar pa bi se pač morala - vsaka zgodba ima dve plati in da mu greš spakirat kufre ter mu ne daš možnosti, da pojasni svoja dejanja in se zagovarja, je zelo nefer.

Kot tretje bi pa rekla tole. Če se to res dogaja že od začetka zveze, je po eni strani zelo nepošteno, da ti to prikriva. Po drugi strani pa ni. Odkrivanje lastne seksualne identitete je za heteroseksualce zelo enostavno: ugotoviš, da ti je všeč nasprotni spol in se o tem sploh ne sprašuješ, ker živiš v okolju kjer je heteroseksualnost edina pravilna spolna usmerjenost. Si rečeš, da si pač normalen in se s seksualno identiteto ne ukvarjaš več. Če pa med odkrivanjem le-te ugotoviš da te privlačita oba spola (ali isti), si se primoran soočiti z zelo težkimi stvarmi. V prvi vrsti sam s seboj in sprejeti, da nisi normalen (zanalašč uporabljam to besedo), da te bodo zaradi nečesa na kar nimaš popolnoma nobenega vpliva v družbi zavračali, da boš morda izgubil svoje prijatelje, delovno mesto, da se ti bodo mogoče odrekli starši/sestra ... Je izjemno težko in marsikdo potrebuje več let, da se sprijazni z lastnim jazom, kaj šele da bi se razkril drugim.

Da se razumemo - prikrivanja kot takega a priori ne podpiram. A iz lastne izkušnje vem kako je, če se soočaš z zgoraj omenjenim. Če si piše z drugimi tudi ne pomeni, da te nima rad ali da te ima kaj manj rad. Mogoče se sliši popolnoma zmešano, ampak v kolikor išče pri moških samo spolno potešitev, ki mu je ti kot ženska ne moreš dati, to ne pomeni da te ne spoštuje kot človeka, da do tebe ne goji globljih čustev. Gre za res težke občutke in mislim, da tudi njemu ni ravno lahko živeti s samim sabo.

Vsekakor je prva težava to, da imata probleme s komunikacijo in to oba, ker tudi ti nisi najbolj nedolžna v vsem skupaj. Druga težava je njegovo prikrivanje, a če se imaš sploh še kakšen namen pogovoriti z njim in mogoče rešiti zvezo vedi, da mu bo pogovor o tem šestkrat težji, kot bo tebi. In z norenjem ter pop*zdevanjem ne boš nikamor prišla, ker je razkrivanje seksualne identitete izjemno občutljiva tematika, ki potrebuje umirjen ton in zelo veliko razumevanja. To sta tudi edini težavi; njegova biseksualnost kot taka ni popolnoma noben problem. Če si homofobna, je pa to samo tvoja in niti najmanj ne njegova težava.

Sleeping with ghosts.
0
Nazaj na vrh
disketa
Starost: 32Pridružen: 15. nov 2012Prispevkov: 561Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 11:26
Povezava do prispevka

Kaj pa ima biseksualnost tukaj veze? Tip ni zvest, spolna usmerjenost nima nič s tem.
Sicer bi sama bila rahlo presenečena, če mi partner pove, da je biseksualec. Po drugi strani pa je čisto vseeno, če so mu všeč tudi fantje, dokler mi je zvest. Saj hetero posameznikov ravno tako ne privlači samo ena oseba na celem svetu.
Biseksualnost pa vsekakor ni izgovor za to, kar on počne.

0
Nazaj na vrh
models
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2015Prispevkov: 275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 11:33
Povezava do prispevka

Tudi če ima fant težave, to spet ni upravičen razlog za varanje. Fant namesto, da bi se zaupal punci, npr. povedal kako se počuti, da ne ve kaj je po usmerjenosti, je nesrečen itd., izbral varanje in prikrivanje pred punco. To je zame pokazatelj, da fant ni dorasel resni zvezi, še manj čustveni zrelost, enako velja za punco - sodeč po naslovu in tri klicaji pred povedom, a ji je fant biseksualec, vsebina pa, da jo vara. Se že vnaprej opravičujem, če sem preveč grobo odkrita.

 

0
Nazaj na vrh
_*Shaheena*_
Starost: 34Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 10863Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 11:42
Povezava do prispevka

Kot sem omenila - vsem, ki ste heteroseksualne in se vam nikoli ni bilo potrebno zares soočiti z lastno spolno identiteto, je zadeva zelo enostavna. Tip ni zvest, ni se ji zaupal itd. To ni tako zelo preprosto, resnično ne. Verjamem, da se težko postavite v njegovo kožo in tudi če razmišljate kako bi v njegovi situaciji bile same zelo odkrite že od začetka in oh ter sploh fajn ... Verjetno si predstavljate narobe.

Izjemno težko je svojo spolno usmerjenost zaupati najboljšemu prijatelju, ki je tvoj najboljši prijatelj že 15 let, kaj šele svoji partnerki. V tej situaciji ni popolnoma nič črno-belo, ampak je vse samo zelo sivo. Tu ne gre za čustveno nezrelost in nedoraslost, ampak gre za težka občutja nesigurnosti, nesamozavesti, nezaupanja v prvi vrsti sebi in šele nato ostalim. Osebi z depresijo ne rečete, naj pač neha biti slabe volje, a ne? To je isto. Nekomu, ki je v heteroseksualnem razmerju in v sebi tišči potrebo po homoseksualnih odnosih prav tako ne morete kar reči, naj že enkrat zleze iz omare.

Sleeping with ghosts.
0
Nazaj na vrh
models
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2015Prispevkov: 275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 12:06
Povezava do prispevka

Žal, še vedno ostajam za svojo besedo, da je to nedoraslost in nezrelost, ker je moja najboljša prijateljica transseksualka, čeprav to res ni moja lastna izkušnja, sem bila z njo vse od začetka in na lastne oči videla kaj je doživljala zato še približno razumem, kako je to. Razlika med mojo prijateljico in tem tipom je to, da je bila moja prijateljica dovolj zrela, da se ni spustila v zvezo dokler ni vedela, kaj se dogaja z njo in se tudi kasneje ni spustila v zvezo, dokler ni fantu povedala kaj je bila.

0
Nazaj na vrh
_*Shaheena*_
Starost: 34Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 10863Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 12:21
Povezava do prispevka

Super za tvojo prijateljico in za njen pogum smiley

Mogoče se je ta fant šele tekom zveze začel zavedati, da ga privlačijo tudi moški. Me tega ne moremo vedeti, ne bi pa bilo nič čudnega. Prijateljev oče je bil poročen x let, z bivšo partnerko imata dva otroka, ko je pred leti prišel do spoznanja, da je gej. Na pragu 50. let. Pa še zdaleč ni edini.

Lahko pa vso zadevo tudi malo drugače obrnemo, recimo. On se je dogovarjal za diskretna srečanja, ne vemo pa, če se je s temi osebami zares tudi dobival. Mogoče ga vzburja misel na seksualni odnos z moškim, ga vzburjajo dogovori za srečanja, ker si tako lažje domišlja kaj bi se med njim in osebo, ki je na srečanje pristala, lahko dogajalo ... A do srečanja potem sploh ne pride. Morda si je z vsemi samo dopisoval in izmenjaval fotografije, ter ga vzburja nedosegljivost teh moških, vsega skupaj pa ne dojema kot varanje.

Tako kot smo si različni v drugih stvareh, tako tudi drugače dojemamo varanje. Za nekatere je to že poljub tretje osebe, za druge dopisovanje, za nekatere seks s penetracijo, medtem ko oralni seks ne. Njemu se prav lahko zdi, da ne počne ničesar narobe, ker dopisovanja in izmenjavanja fotografij ne vidi kot varanje partnerke. 

Ne glede na to, kako zdaj me vse tu razglabljamo in razmišljamo je dejstvo to, da se onadva v tem odnosu ne znata pogovarjat in da tudi ona nosi levji delež krivde za nastalo situacijo. Predvsem pa je zelo težko dajati sodbe komurkoli, ker poznamo samo eno stran zgodbe.

Sleeping with ghosts.
0
Nazaj na vrh
models
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2015Prispevkov: 275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 12:43
Povezava do prispevka

Res ni edini primer, nekateri nezavedno skrivajo celo pred samim seboj in se šele čez x let dojamejo/sprejmejo. Bolje pozno kot nikoli.

Se strinjam z zadnjim odstavkom. Konec koncev je pogovor bistvo odnosa.

 

 

0
Nazaj na vrh
šokkamen1234
Starost: 40Pridružen: 22. feb 2016Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 13:13
Povezava do prispevka

Post sem napisla v šoku in nekomu sem morala povedati v tem trenutku. Ne vem z kom se naj o tem pogovarjam...Vem , da sem  jaz tudi kriva, ker brskam in za to imam razlog. 1x me je že na začetku prevaral z bivšo (sicer se dan danes trdi,da sta se samo pogovarja, no pustimo to). In od takrat mu skušam zaupati in o tem sem se skoz pogovarjala z njim, ga spraševala, se z njim vsedla in da mi naj pove resnico in on je skoz pravil,da me ne vara. Ampak moj šesti čut je pravil nekaj drugega. Nisem prvič tukaj, samo pod drugim imenom....

Nekomu sem morala povedati...

Z fantom sva se pogovorila in da so mu všeč moški ga ne obsojam, obsojam to, da me je gledal v oči in mi lagal. Sem se o nezaupanju, o mojih obcutkih večkrat pogovarjala z njim. In mi tega niti malo ni namignil.... v glavnem jaz sem mu dala prosto pot naj dela kar želi in naj bo z tistim/tisto ki si želi.

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 15:15
Povezava do prispevka

Šokkarmen, nič se ti ni treba opravičevati za nič. Jasno, da si v šoku - verjetno se ti je sesul svet. In vprašala si čisto normalne stvari in jasno, da na forumu, kjer si lahko anonimna.

Vsekakor pa bolje, da si pobrskala - čeprav, če sem prav razumela, ni bilo namenoma, ampak naključje in jasno, da si pogledala več, če si takoj videla take reči - kot da bi še naprej živela v laži. Zdaj pa je na trebi, če se bosta usedla in - končno! - pogovorila, ali je to zate konec.

Vsekakor pa se je iz takih izkušenj fino nekaj naučiti - jaz npr. vidim dvoje:

1. pogovor, pogovor, pogovor. Osnova vsakega odnosa.
2. kjer je dim (slutnja, sum, da nekaj ni ok - intuicija) je tudi ogenj. Zaupajte svojim občutkom!

Drugače pa še čisto na splošno: ne obsojajmo (velja v vse smeri), ker ...

... in pa izogibajmo se uporabi izrazov kriv/a, krivda, ker je blazno destruktivna - boljša je odgovornost, prevzem odgovornosti.

In kot je napisala Tika:

Tikka je napisal/a

Edino kar ti lahko rečem je, da VSE mine in BOŠ bolje, prej ali slej. 

smiley

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
models
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2015Prispevkov: 275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2016 15:57
Povezava do prispevka
šokkamen1234 je napisal/a

Post sem napisla v šoku in nekomu sem morala povedati v tem trenutku. Ne vem z kom se naj o tem pogovarjam...Vem , da sem  jaz tudi kriva, ker brskam in za to imam razlog. 1x me je že na začetku prevaral z bivšo (sicer se dan danes trdi,da sta se samo pogovarja, no pustimo to). In od takrat mu skušam zaupati in o tem sem se skoz pogovarjala z njim, ga spraševala, se z njim vsedla in da mi naj pove resnico in on je skoz pravil,da me ne vara. Ampak moj šesti čut je pravil nekaj drugega. Nisem prvič tukaj, samo pod drugim imenom....

Nekomu sem morala povedati...

Z fantom sva se pogovorila in da so mu všeč moški ga ne obsojam, obsojam to, da me je gledal v oči in mi lagal. Sem se o nezaupanju, o mojih obcutkih večkrat pogovarjala z njim. In mi tega niti malo ni namignil.... v glavnem jaz sem mu dala prosto pot naj dela kar želi in naj bo z tistim/tisto ki si želi.

 

 

Tanja je napisal/a

Zdaj pa je na trebi, če se bosta usedla in - končno! - pogovorila, ali je to zate konec.

Zdaj, ko je šokkamen spet napisala malo več, mi je zdaj jasno torej po prebranem, tem kar sem odebelila - se niti trenutek več ne bi usedla z njim in se pogovorila, ker je več kot jasno, da jo fant ne jemlje resno - le zakaj? Šokkamen, imej samospoštovanja in ne izgubljaj časa in energije z njim. 

Na splošno: Moški so drugačni od ženske, bolj ko se ženske trudijo, se želijo pogovoriti, bolj moški beži in jo manj spoštuje ter manj ceni. To so moški, nedorasli resni zvezi. 

Ljudje zelo različno definiramo, kdaj kdo sodi. 

0
Nazaj na vrh
rolkica
Starost: 41Pridružen: 3. dec 2015Prispevkov: 17Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2016 23:34
Povezava do prispevka

Šokkarmen prav nič nisi storila narobe, jaz bi tudi pogledala če bi glih tko naletelo in pomoje bi vsaka to naredila, če bi slučajno vidla odprt mail od fanta in noter same dating page. Ne verjamem, da bi kdo hladnokrvno zaprl in se šel "na zaupanje". 

Upam, da sta se s fantom pogovorila in rešila zadevo tako kot je najbolje zate in zanj in ti želim vse dobro. 

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Fant je biseksualec
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.