Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Globalni zid

 • cicka je všečkal/a oceno izdelka Balea Trockenshampoo.

  pred 1 h
  0
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Balea Trockenshampoo.

   pred 1 h
   Ta šampon imam za tiste situacije, ko res ne morem prati las in potrebujem začasno rešitev. Z gotovostjo lahko rečem, da ta šampon deluje samo, če so lasje še "na meji čistosti". Če je stanje hujše, jih tudi to ne reši več.
   Šampon se z razdalje raprši po laseh,malo počaka, nato se z brisačo zmasira lase in jih še dobro razčeše. Če ne naredimo tako, končamo z lasmi, ki imajo siv pridih. Beli ostanki šampona se nabirajo tudi na glavniku, ko češemo.
   Šampon ima ob pršenju zelo močan kemičen vonj in če nam ga po nesreči uspe kaj vdihniti, je občutek neprijeten in dušeč.
   Lase naredi ravno še toliko "za med ljudi", da je mogoče kam iti za pol dneva in to je vse. Mislim, da ga tudi ni dobro pogosto uporabljati, ker vsebovan alkohol lase izsušuje.
   To je res le zasilna rešitev, ki se ji poizkušam izogibati.
   Cena je nekaj EUR.....ko bo tega zmanjkalo, bom raje preizkusila še katerega drugega.
   6
  • teatime je napisal/a na forum v temo Ogrci, zamašene pore.

   pred 2 h

   Jaz predlagam CosRX BHA, če ti ni problem naročati preko interneta, se dobi relativno poceni na ebayu. Je precej pozitivnih mnenj in zadovoljnih uporabnic (tudi na PL), tudi po mojih izkušnjah je daleč najbolj nežna+učinkovita zadevca smiley.

   925
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Sensodyne Repair & Protect.

   pred 2 h
   Glavna lastnost te kreme je zelo močan okus po umetnem sladilu skupaj z močnometo. Okus je res močan in takega še nisem opazila pri drugih zobih kremah. Krema naredi veliko pene, drugega posebnega učinka pa ne opažam. Umije dobro, koliko pomaga za občutljivost zob, pa težko komentiram, ker sedaj nimam tistega obdobja, ko bi me zobje skeleli. Krema tudi dobro osveži ustno votlino.
   Tuba ni najbolj praktična, ker se vsebina nekako vozi sem in tja, saj je zelo mehka. Za uporabo je zadosti že precej majhna količina.
   Raje imam blažje okuse po zeliščih, sicer pa je krema v redu. Zdaj imam še eno na zalogi (tako prvo kot to drugo sem dobila), ravno kupila je pa najbrž ne bi več.
   1
  • Akasha je napisal/a na forum v temo Kozmetometer 4. del.

   pred 2 h

   http://www.planet-lepote.com/kozmetometer/nubian-heritage-olive-green-tea-hand-cream

    

   To je že dodana krema na KMM, ko jo hočem klikniti, da jo ocenim, pa mi pravi, da nimam dovoljenja za dostop in pokaže se tista stran s šminko. Kaj je s tem?

   885
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Aldo Vandini Sensual Aroma Body Balsam.

   pred 2 h
   Ta losion sem kupila samo zato, ker sem hotela imeti parfum iz iste linije in se ga ni dalo dobiti drugače kot v darilnem kompletu skupaj z losionom.
   Losion je zelo lahek in v nasprotju z začimbastim vonjem po efektu bolj za poletje. Če namažem noge, kjer je koža suha, je efekt mimo, ko se koža dobro posuši. Vonj ima isti kot parfum iz iste linije - začimbasto lesnato.
   Za suho kožo pozimi sploh ni primeren. Tudi če z njim namažem roke, niso dosti negovane. Razmaže se dobro in ni potrebno velike količine.
   Embalaža je velika mehka tuba s pokrovom na klik, morda bi bila boljša plastenka.
   Losion je redek in doziranje ni težko. Oblačil ne zamaže ali namasti.
   To bom porabila, kupila pa ne več. Žal pa ga je v embalaži dosti in ga še ne bo kmalu konec. Koliko stane samostojno, sploh ne vem, mislim, da ne dosti.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Lavera Colour & Shine Conditioner.

   pred 2 h
   Iskanje naravnega balzama, ki ima čim manj silikonov in ki ima alkohol čim nižje na seznamu sestavin, je trdo delo. Mislila sem že, da bom morala spet naročati po spletu, ko sem vendarle našla tegale, ki se mi je zdel vreden preizkušanja.
   Balzam diši sladkasto po sadju. Po konsistenci je srednje gost in bele barve. Imam zelo suhe lase, kar je posledica barvanja, v kar sem prisiljena. Moji lasje ta balzam dobesedno pijejo. Nanesem lahko res veliko in vse kar izgine, ko potegnem po laseh. Nikoli še nisem imela takega balzama, ki bi tako "izginjal". Nanašam po celih laseh razen pri lasišču.
   Pohvaliti moram, da mi ta balzam ne povzroča nečiste kože (aken) na mestih, kjer ponavadi zdrsne iz las, na primer na robu lasišča ali po ramenih, če spiram pod tušem. Imela sem že druge balzame, ki so mi na teh mestih naredili pravo žalost.
   Po efektu je med srednje negovalnimi. Če sem z uporabljeno količino velikodušna, je učinek primeren. Las ne naredi "plastificiranih", se pa čuti večja gladkost in mehkoba že ko spiramo.
   Embalaža mi ni preveč všeč, ker se v stoječo tubo s pokrovom na klik v pokrov nabira voda. Plastenka bi bila boljša.
   Z balzamom sem zadovoljna in ga bom še kupila. Cena je okoli 4 EUR, kupila sem v Muellerju.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Ma Provence Shampoo Cheveux secs / Dry hair.

   pred 2 h
   Hotela sem preizkusiti trdi šampon in sem si izbrala tegale za suhe lase, kakršne imam zaradi barvanja. Sama uporaba je malo nenavadna. Da sem dobila kaj pene, je potrebno kar precej drgniti po mokrem lasišču in laseh s temle "milom". Ko enkrat nastane pena, pa je bogata in se da z njo lase dobro umiti. Šampon naj bi bil za suhe lase in naj ne bi bilo potrebno uporabljati balzama. Za moj primer se to vsekakor ne obnese. Lase mi je naredil štrenaste še bolj, kot so in so vsi leteli okoli. Brez balzama je ta šampon za suhe lase bolj pogreb kot kaj drugega. Bogat balzam to situacijo omili. Vonj je prijeten rastlinski, nekako cvetličen. Suhi lasje po umivanju z njim dišijo.
   To, da je oblika trda in da se prihrani na plastiki, se mi zdi pohvalno. Tudi na način uporabe se da navaditi. Cena je okoli 8 EUR, kar je kar dosti za šampon. Na embalaži sicer piše, da naj bi en kos nadomestil več plastenk šampona. Jaz sem ga uporabila trikrat in sedaj zaradi agresivnosti bolj počiva. Priložene plastične kljukice za shranjevanje nisem uporabila, pri meni leži kar na navadnem podstavku za milo.
   Jaz nad njim nisem navdušena. Morda bi se obnesel na laseh, ki so manj suhi.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Yves Rocher Clementine & Spices Liquid Hand Soap.

   pred 2 h
   To milo je tisto, kar jaz pričakujem pod označbo "božična izdaja". Vonj je sanjski, nežno sladkast citrusast s kančkom začimb. Če odmislim jakost vonja, deluje precej naravno. Umivanje je zaradi vonja aromaterapijsko, potem pa vonj na rokah še en čas ostane. To, da je to le omejena izdaja, me kar žalosti, ker si nisem naredila nobene zaloge.
   Milo v redu umije, posebnega negovanja kože ali izsuševanja ne opažam. Embalaža funkcionira brez težav in je tudi lepa. Milo ne packa umivalnika in se hitro spere. Je ravno prav gosto, da ni potrebno pretirano dozirati. Kljub majhni količini v embalaži ga uporabljam že tretji mesec.
   Cena je bila glede na majhno količino malenkost višja, mislim, da okoli 4 EUR, ampak mi tega denarja seveda ni žal.
   Zelo posrečen izdelek, vesela bi bila, če ga bodo še kdaj ponudili.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Avon Senses Winter Dreamland Hand Wash.

   pred 2 h
   Tole je bila letošnja božična izdaja tekočege mila pri Avonu. Zaradi ugodne cene in ker me je embaaža spominjala na praznike, sem ga mimogrede kupila. Zdaj ga bo vsak čas konec in ga ne bom nič pogrešala. Moti me vonj, ki je zelo osladen po jagodičju. Jabolk ne voham. Milo je temno rdeče barve in ko ga doziram, se vleče od črpalke proti rokam in mi vsakič znova popacka umivalnik, da moram potem posebej umivati vse nakapljane temne rdeče madeže. S to barvo med sestavinami bi zares lahko varčevali. Po efektih je povprečen kovencionalen izdelek. V redu umije nič posebej ne neguje in se srednje veliko peni. Nekega hudega izsuševanja kože nisem opazila.
   To je bil nakup, ki bi ga kljub ugodni ceni (ne vem, če ni bil pod 3 EUR?) brez težav pogrešila.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Melvita Moisturizing lip balm Argan Oil.

   pred 3 h
   Ta balzam sem dobila za darilo. Za več kot 8 EUR ga sicer sama ne bi kupila, ker je to nadpovprečno visoka cena.
   Balzam je zelo mehak in v koničasti obliki šminke. Ob uporabi vsakič samo čakam, da se mi zlomi, ker se v embalaži nagiba sem in tja. Je lepo topljiv in mazljiv, z njim ni treba drgniti po ustnicah, ker lepo nežno drsi. Naredi tanek negovalni film, ki traja dolgo, vse dokler ga ne poližemo oziroma do hranjenja / pitja. Ustnic ne izsušuje, dobro se obnese tudi v mrazu in ščiti nežno kožo ustnic. Vonj je nevtralen, čisto malo po vanilii, ampak res komaj. Poraba je majhna, ker na ustnicah ostaja le tanka sled.
   Če bi ga naredili v obliki debelejšega stika, bi bilo za praktičnost uporabe bolje.
   Če se obnese tudi poleti ne da bi se v torbici stopil že v embalaži, ne bi mogla komentirati, ker je pri meni na vrsti sedaj - pozimi.
   Soliden izdelek, če ste pripravljeni plačati več.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Himalaya Herbal Healthcare Multipurpose Cream.

   pred 3 h
   Ta krema naj bi bila primerna za občutljivo in celo poškodovano kožo.
   Jaz je za ta namen ne mislim uporabljati, ker je absolutno preveč parfumirana, na visokem mestu pa ima tudi parabene. Vonj je po rožah in je tako močan, da ga morajo vohati vsi okoli mene, kadar si namažem roke. Na žalost je vonj tudi precej trajen.
   Krema je srednje gosta, hitro se vpija in je čudne sive barve. Uporabljam jo le za roke in jo imam v torbici, ker je tuba majhna. Ni treba uporabiti velike količine. Kožo navlaži in naredi zelo tanek nemoteč in nemasten film.
   Za nego suhih rok se dobro obnese, za na poškodovano kožo (npr. na nekem pordelem mestu od pretiranega umivanja rok z milom) pa sem jo uporabljala samo enkrat in ne bi mogla oceniti, ali se je situacija zato kaj izboljšala.
   Embalaža je mehka dolga ozka plastična tuba, pokrov je na navoj.
   Cena mislim da je okoli 4 EUR. Jaz sem jo dobila za darilo, porabila jo bom, nakupa pa že zaradi vonja ne bom več ponovila.
   1
  • Akasha je napisal/a oceno izdelka Kozmetika Afrodita 100% SPA maslo za telo jojoba oil & shea butter.

   pred 3 h
   Tole maslo za telo je čudovito. Božansko diši po vaniliji in nežnih sladkih rožah, ampak vonj ni vsiljiv za vso okolico, ni osladen in tudi ne traja cel dan.
   Konsistenca je nekaj med voskastim maslom in gosto kremo.
   Druga oblika embalaže kot plastična skodelica zaradi gostote sploh ni mogoča. Ko se namažem, ne pušča nobenih mastnih sledov ali občutka olja in se po masaži kože naenkrat kar hitro vpije. Pusti tanek film, ki ni moteč. Efekt na koži traja dolgo, če ga namažem za ponoči, se čuti še zjutraj. Poraba je srednja, ne bi mogla reči, da je potrebno z njim varčevati. K temu prispeva ravno hitro vpijanje. Če hočem dobro namazane cele roke, ga moram vzeti za en lešnik veliko.
   Z njim sem zelo zelo zadovoljna in ga priporočam vsem, še posebej, če ljubite zimske vonje in bogato nego. Primerno je za celo telo, za obraz pa ne, ker je pregosto.
   Cena je, če se prav spomnim, med ugodnejšimi, nekje 5 EUR?
   3
  • Binas je napisal/a na forum v temo Ogrci, zamašene pore.

   pred 3 h

   Aha, no fajn, ker do spošlnega zdravnika pridem veliko prej, kot do dermatologa. 

   Sem pa zasledila tole linijo, jasno ni sestavin napisanih, se bom probala dokopat, en šmugl list sicer imam...http://www.avon.si/PRSuite/static/p/sl.html?skin-care/b/clearskin

    

   Si mislim, da večno ne bom na Skinorenu in Belakne....pa bo treba kako polnilno nego. Drugače pa vidim, ja, da so cena za kreme s kislinami kar visoke. Ampak če črtam tonik potem ni tak problem. 

   925
 • Bruneta je všečkal/a članek Recept: slastne in zdrave čokoladne energijske kroglice.

  pred 5 h
  0
 • Bruneta je všečkal/a komentar novice Catrice Instant Lipstick Mattifier.

  pred 5 h
  0
 • Bruneta je všečkal/a komentar novice Ta frizura bo največji hit letošnjega leta.

  pred 5 h
  0
  • redkitty je napisal/a na forum v temo Odstranjevanje znamenj.

   pred 5 h

   Pozdravljene.

    

   Zanima me če je kakšna punca šla v zadnjem času na odstranjevanje znamenj. Pa če ima kakšen predlog. Kje opravijo kvalitetno, brez brazgotin. Kakšne so čakalne dobe ( samoplačniško). Pa da ni zelooo drago. Oz kako se gibljejo cene.

    

   Hvala smiley

    

    

   94
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Akasha pred 1 h
  Zelo zasilna rešitev
 • Akasha pred 2 h
  Močan okus, sicer ok
 • Akasha pred 2 h
  Prelahek
 • Akasha pred 2 h
  Dober izdelek
 • Akasha pred 2 h
  Ni za suhe lase
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Z novim letom pride tudi nova moda. Novi modeli oblačil, nove in zanimive kombinacije outfitov in, jasno, nove barve.