Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Všeč mi je (napačen)?

Anja025
Starost: 27Pridružen: 30. maj 2016Prispevkov: 20Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jul 2017 7:31
Povezava do prispevka
Pozdravljene punce, ker sem naletela na nerodno sotuacijo se obračam na vas. Pred kratkim sem se razšla z fantom s katerim sva bila skupaj leto in pol, zaradi različnih konfliktov, ki so se dogajali med nama in razdalje, ki naju ločuje. Naj omenim še da mi je že takrat ko sem bila z njim bil všeč moj prijatelj s katerim se poznava že 5 let (pisanje smsov, klici itd. , vendar se še nisva videla). Z bivšim sva se razšla pred dvema tednoma, pred parimi dnevi pa sem res odšla na pjačo s tem kolegom. Zelo je luštkan in tudi po karakterju mi ustreza on tudi ve da mi je všeč. Vendar tu nastane problem, kot mi je sam večkrat povedav še vedno ni čisto prebolev bivše s katero sta bila skupaj štiri leta in imata otroka. Zdaj je v takši fazi, ko misli, da si vse punce enake in ga bo vsaka prevarala tako kot je naredila bivša. Veliko se pogovarjama in mu svetujem vendar nekako ne more iz svoje kože. Naj še povem, da sem ga na pjači pobožala po roki in mu dala dva lupčeka na lice in se ni pritoževav. Povedav mi je, da bova še šla na pjačo v kratkem. Zanima me vaše mnenje, kaj narediti v takšnem primeru ? Jo bo prebolev kmalu ali ne (narazen sta že več kot pov leta )? Naj počakam, da vse skupaj preboli ali ne ? Je vredno čakati ? Naj si rajši poiščem drugega fanta ? Skrbi me predvsem to, da bi čakala na koncu pa bila razočarana. Lep dan še naprej.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. jul 2017 14:23
Povezava do prispevka

Anja, žal nikogar - vključno s sabo - ne moremo prisiliti, da bi prebolevali hitreje, kot gre naravni proces. In nekateri potrebujejo več časa, drugi manj - tega ne moremo vedeti, predvideti. Tale 'novi' je vsaj toliko fer in korekten, da ti je popvedal, da še ni za novo zvezo - po drugi strani pa je njegovo mnenje, da "s(m)o pa vse enake" nezrelo, ne glede na to, da se je to njemu zgodilo. Mene bi bilj to strašilo kot to, da še ni pripravljen.

Sicer je končna odločitev tvoja, ampak jaz bi se odstranila iz tega 'odnosa', ker boš lahko 'čakala' še leto, dve ali več, pa ni nujno, da kaj bo +

Sicer pa ne vem, zakaj bi si iskala drugega fanta. Pusti času čas, bo že prišel pravi, ko bo. Hitenje in izsiljevanje stvari ne vodi v nič dobrega in nič ni narobe, če si oz. boš nekaj mesecev (ali let) samska.

Predvsem pa: če je namenjeno, se bo zgodilo. Četudi se zdaj umakneš. Če te res hoče, te bo že poiskal, ko se sestavi.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Všeč mi je (napačen)?
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.