Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnice, ki dokazujejo, da je samsko življenje čudovito

3. apr 2020 8:10
0

Oglasno sporočilo

... nimajo otrok. Ti strokovnjaki menijo celo, da bi se moški morali poročiti, medtem ko bi ženske, za srečo v življenju, morale ostati samske. Obstaja veliko zvezdnic svetovnega kova, ki dokazujejo, da resnica ni daleč od tega. Normalno je, da sledite svojemu srcu, toda če vam samsko življenje ustreza, se nikakor ne trudite, da bi na vso silo našle partnerja.

Emilia Clarke

Emilia je ena izmed najuspešnejših televizijskih igralk sodobnega časa, vendar je precej skrivnostna glede ljubezenskega življenja. Celo sama je nekoč pojasnila, da sebe postavlja na prvo mesto in da ji je tako všeč. Dejala je, da v življenju ne potrebuje moškega, da bi se počutila ljubljeno in izpopolnjeno.

© MARK RALSTON/AFP/East News  

Emma Watson

Zvezdnica filma Harry Potter uradno nikoli ni potrdila, da ima partnerja. Priznala je celo, da je dolgo živela v zmoti, ko ni verjela, da je lahko srečna brez moškega. To srečo je kasneje našla v zvezi sama s seboj in tako najbolj uživa.

© Invision/Invision/East News  

Drew Barrymore

Trikrat poročena in trikrat ločena igralka nima sreče v ljubezni, zato se je odločila, da bo do nadaljnega ostala samska. "Svojo pot do globlje sreče sem dolgo iskala in sedaj sem rada neodvisna. Imam srečo, da imam ob sebi 2 neverjetna otroka, službo in svoje prijatelje. Hvaležna sem," je v enem izmed intervjujev priznala igralka, ki je ljubezen postavila na stranski tir.

© Carlos Tischler/Sipa USA/East News  

Charlize Theron

Tako kot številne druge uspešne igralke na našem seznamu je tudi Theronova imela več različnih moških, a še nikoli ni bil a poročena. Namesto tega je dobila oskarja, igrala je v več kot 60 filmih in aktivno producirala številne projekte. Najpomembneje pa je to, da je Charlize mama. V letih 2012 in 2015 je posvojila 2 otroka in jih vzgajala kot samohranilka.

"Prepričana sem, da v mojem življenju obstaja veliko vidikov, ki jih ženske ne bi sprejele odprtih rok ... Ampak to so stvari osebne izbire, kot to, da sem pri 38 samska. To ni tisto, kar si želi veliko žensk ... Ampak življenje je dobro, če je takšno, kot si ga želite in moje je," je brez dlake na jeziku pojasnila svojo situacijo..

© TOLGA AKMEN/AFP/East News  

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.