Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Eden najbolj priljubljenih (in privlačnih!) zvezdnikov razkril, da ima hudo fobijo

12. sep 2022 12:02
0

Oglasno sporočilo

Zvezdnik, ki je najbolj zaslovel s serijo High School Musical, je v novem intervjuju povedal, da ga je strah gneče in da ni ljubitelj ljudi v velikih skupinah.

Zvezdnik serije Baywatch je o svoji agorafobiji – anksiozni motnji, ki vključuje strah pred gnečo ali včasih pred odhodom od doma – spregovoril v intervjuju za naslovnico revije Men's Health za oktober 2022.

"Enostavno ne grem ven," je 34-letni Efron povedal za publikacijo. "Ljudje v velikih skupinah sprožijo mojo agorafobijo."

Čeprav Efron med pogovorom ni podrobneje opisal teh strahov, so o tem odkrito spregovorili tudi drugi zvezdniki, je poudaril Men's Health. Kim Basinger in Donny Osmond sta v preteklosti že odkrito spregovorila o svojih izkušnjah z agorafobijo, pri čemer je Osmond leta 2000 razkril, da bi "izbral smrt" namesto nastopanja, če bi včasih izbiral med hojo po odru in smrtjo.

Efron je razpravljal o svojem izklesanem telesu, o katerem se je veliko govorilo predvsem okoli filma Baywatch iz leta 2017, in bralcem sporočil, da ni prepričan, ali je to res dosegljivo. Držati se je namreč moral izjemno stroge rutine in rednih, intenzivnih treningov, da je to dosegel.

"V koži je preprosto premalo vode," je dejal Efron. "Videti je, kot da je umetna, kot da bi bila narejena s pomočjo računalniškega inženiringa. In za to sem moral uporabljati izjemno močne diuretike. Zato mi tega ni treba početi. Veliko raje imam dodatna 2 do 3 odstotka telesne maščobe."

Za ohranjanje forme za snemanje je igralec pogosto moral premalo spati, prekomerno trenirati in jesti iste tri obroke na dan, je povedal. Zdaj želi poudariti, kaj vse je potreboval, da je dobil takšno telo, in negativne učinke, ki so ostali tudi po snemanju.

"Začel sem imeti težave z nespečnostjo in za dolgo časa padel v precej hudo depresijo. Nekaj v tej izkušnji me je izčrpalo," je priznal Efron. "Zelo težko sem se ponovno zbral. Na koncu so to pripisali predolgemu jemanju preveč diuretikov, kar je nekaj pokvarilo v mojem telesu."

Na drugem mestu zgodbe je Efron spregovoril tudi o svojem padcu novembra 2013, zaradi katerega si je zlomil čeljust in je za okrevanje potreboval fizioterapijo. Ni se zavedal, da oboževalci na spletu špekulirajo o govoricah o plastični operaciji na njegovem obrazu, dokler mu tega ni povedala njegova mama. A kot je pojasnil za Men's Health, ki je polemiko imenoval "Jaw-gate", ga govorice ne skrbijo.

"Če bi mi bilo res toliko mar, kaj si drugi ljudje mislijo o meni, zagotovo ne bi mogel opravljati tega dela."

PREBERITE TUDI: Seksi zvezdnik je praznoval svoj 33. rojstni dan

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.