Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Za takšno življenje se je odločil slavni Jamie Dornan

14. sep 2016 8:50
0

Oglasno sporočilo

... zaželenih in iskanih igralcev trenutka, a zvezdnik ni prav nič tipično Hollywoodsko zvezdniški, saj je povsem pri tleh in se zaveda, kako ostati odmaknjen od nerealne zvezdniške norosti.

“Temelji tvojega življenja se ne spremenijo,” je povedal za The Irish Times. “Nihče ne spremeni moje žene. Nihče ne spremeni mojih otrok. Nihče ne spremeni mojega doma. Če ne greš dejansko ven in iščeš spremembe, potem jih ne vidiš. Mi smo se zavestno odločili, da tega ne bomo počeli.

Ravno nasprotno, zvezdnik, ki je ravnokar postal drugič oče – februarja se mu je rodila hči Phoebe z ženo Amelio Warner, imata pa še 3-letno hči Dulcie – živi precej bolj umirjeno življenje, kot si večina sploh lahko predstavlja. “Živimo zelo umirjeno,” je razkril. “Pravzaprav začnemo zganjati paniko, če je ura že 22 in še ne spimo. Glejte, z dvema otrokoma, ki še nista stara niti 2 leti in pol, smo ves čas sesuti."

Trenutno je na promocijski kampanji za film Anthropoid, v katerem je zaigral s Cillian Murphy, proti koncu leta pa se pripravlja na promocijo še enega, The 9th Life of Louis Drax. Jamie Dornan torej jasno kaže svoje talente, ki so precej širši od vloge v 50 odtenkov sive. "Jasno, večina ljudi me pozna po tem, a zame – in za kateregakoli igralca, ki nastopa v kaki franšizi – pa je to le še ena zaposlitev in potem se premakneš naprej k naslednji."
 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...