Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so zvezdniki, ki sovražijo božič

20. dec 2021 13:50
0

Za mnoge je obdobje božiča in novoletnih praznikov najbolj magično obdobje v letu, za mnoge pa zoprno, naporno in odveč. Med slednjimi je tudi nekaj zvezdnikov, ki so odkrito priznali, da božiča ne marajo.

Takole so razložili svoje poglede na božič in občutke, ki jim jih vzbuja.

Miley Cyrus

Svoj pogled na obdobje božiča je delila že leta 2016 na svoj Instagram.

“Lahko mi rečete, da sem proti tovrstnim praznovanjem, ampak ko je božič, sem vedno neizmerno žalostna," je zapisala. “Poln je raznih pretiravanj in pohlepa. Upam, da bodo letos vsi raje podarili darilo ljubezni in sprejemanja ne le svoji družini, temveč tudi tistim po svetu, ki ne dobijo tistega, kar si želijo zaradi nepoštenih življenjskih okoliščin! Moja starša sta vedno poskrbela, da je bil božič posvečen drugim. In upam, da boste v svojem srcu začutili, da naredite enako!"

Ozzy Osbourne

Nekoč slavni pevec je decembra 2009 priznal, da ni ravno ljubitelj potrošništva, ki se odvija okoli božiča.

"Odvijati moram vsa ta prekleta darila. Kakšna prekleta nepotrebna potrata papirja,” je dejal. “Sovražim božič. Prekleto ga sovražim. Vse se ustavi. Ko sem še pil, je bil dober izgovor, da se se ga na mrtvo usul. Sedaj ga le sovražim.”

Lady Gaga

Svoje nezadovoljstvo je izrazila že daljnega leta 2010. “Sovražim praznike. Sem sama in nesrečna, ti prekleta mala plišasta igrača,” je povedala na odru.

Hugh Grant

Tudi slavni igralec je že let 2009 povedal, da se izogiba praznovanju božiča. “Zadnjih nekaj let sem peljal očeta v muslimansko deželo, da sem mu pobegnil. Oba sovraživa božič,” je bil iskren.

Marion Cotillard

Da ni ravno “božič oseba” je slavna igralka priznala leta 2016.

“Tako je že odkar pomenim,” je dejala. “Spominjam se, kako sem se kregala z mamo, ker nisem hotela daril … Bila je zelo jezna name in vsako leto znova je bil prepir, ker ni prenesla, da sem bila edini otrok med vsemi, ki ni hotel daril. Jaz pa 'v redu sem, ne potrebujem ničesar, nočem ničesar.’”

Colin Firth

Zvezdnika je leta 2009 povedal za Daily Mail, da ga božične zabave niti malo ne zanimajo. "Do božiča čutim neizmeren odpor," je povedal. "Res je prav žalostno. V tem časovnem obdobju prav pazim, da ne prižgem radia, ker mi božične pesmi vzbudijo morilske vzgibe. Vsi ti skušajo servirati neke vesele stvari in takrat se prelevim v hinavca.”

Jennifer Aniston

Zadnja leta zvezdnica za božič prireja zabave za prijatelje, a nekoč je prezirala božične navade svoje družine.

“Ko sem bila še otrok, so me silili v trebušni ples. Za božič,” je povedala v intervjuju leta 2016. “Cela moja družina po očetovi strani je grška, zato so me oblekli kot grško deklico in za božič sem morala – potem, ko sem pred tem obiskovala ure trebušnega plesa – plesati trebušni ples. Sploh ni imelo nobene veze z božičem. Bilo je le 'dajmo ponižati Jen za božič.'”

Noel Gallagher

Oasis pevec ne le, da sovraži božič, temveč ga 'strastno sovraži'. Leta 2017 je v svojem govoru omenil, kako je to večini najbolj priljubljeno obdobje v letu, on pa ga doživlja “kot preklet madež na družbi” ki vključuje “preveč hrane, preveč osladnih pesmi, preveč grdih božičnih puloverjev, neokusnih TV oddaj, bednih reklam in slabega vremena.”

PREBERITE TUDI: Kaj vaše božično drevo razkrije o vaši osebnosti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če sanjate o tem, da bi vsak dan jedli čokolado, imate zdaj izgovor – oz. kar 10 njih.