Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 28. september do 4. oktober 2020

27. sep 2020 17:17
0

Oglasno sporočilo

V nedeljo, 27. septembra, Merkur stopi v znak Škorpijona, v katerem ta planet komunikacije nima prav nobenega potrpljenja za površinske pogovore, saj bo veliko bolj naklonjen težkim vprašanjem in včasih celo tišini.

Da se ta misteriozna vibracija še okrepi, pa bo ljubka Venera v ponedeljek naredila tretjino energične poti proti retrogradnemu Marsu, kar vam bo prineslo še dodano karizmo. V torek bo Saturn zaključil svojo retrogradno pot  ta planet discipline je bil v retrogradnem gibanju od 13 maja! – zato se boste počasi vrnili v svojo staro rutino.

A ker se bo retrogradni Mars, prav tako v torek, zoperstavil Saturnu, se boste ta dan soočili s kar nekaj frustracijami in inhibicijami, ki so se začele kazati že 24. avgusta. Kako se soočiti s temi preprekami?

V četrtek bo polna Luna v znaku Ovna, kar bo prineslo kar nekaj vroče krvi in vas opogumilo, da boste nekaj časa posvetili prijateljem. V petek pa bo Venera stopila v znak Device, kjer vam bo ta planet ljubezni pokazal svojo naklonjenost s pomočjo pri gospodinjskih opravilih.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Hilary Duff, Alicia Silverstone, Kate Winslet, Gwen Stefani, Katherine Zeta Jonec, Matt Damon, John Krasinski, Michael Douglas, Clive Owen.

 

Ovnica

Če se počutite preobremenjeni – ne pozabite dihati. Počasi in globoko. In spomnite se, da ste si od nekdaj želeli biti tako zaposleni. Polna Luna v četrtek vas bo postavila pod žaromete, vendar: ali vas osvetljujejo pod vašim najboljšim kotom? Vodstvo prihaja v veliko oblikah in nikogar vam ni potrebno kopirati, da bi naredili vtis. Najsi gre za kuhanje izvrstne večerje za prvi zmenek ali poseben dan, ki ga boste preživeli s svojimi otroki – zapomnite si, kaj vam prinaša veselje. V hladnejših mesecih, ki prihajajo, boste želeli osvežiti ta občutek.

Sporočilo tedna: vse oči so uprte v vas.

 

Bikica

Če ste se vi in vaš partner odločili za izlet v sosednje mesto ali da bosta začela skupaj hoditi na jogo – od konca junija dalje ste na svoji novi duhovni poti. Na polno Luno v četrtek boste razumeli, kako zelo se vam je to izplačalo – hkrati pa boste šokirani, ko boste sprevideli, kako zelo ste zrasli napram prejšnjemu Jazu. Vaš vladajoč planet, Venera, bo v petek stopila v znak Device, kar vas bo spomnilo na romantiko in užitek. Dovolite, da vas vodijo impulzi.

Sporočilo tedna: posvetite se svojemu napredku.

 

Dvojčici

Ta teden bodo stvari introspektivne, saj se je vaš vladajoči planet Merkur pomaknil v znak Škorpijona. To je idealna tranzicija za vaše pisanje dnevnika, intenzivne pogovore ali temeljito čistko omar. A če imate pomembno komunikacijo s poslovnimi strankami ali pripravo dokumentov, to ne bo ravno najboljše obdobje. Potrudite se in si vsak dan dobro pripravite delovno okolje, da se boste lahko kar najbolje osredotočali. Polna Luna v četrtek vam bo prinesla sporočila prijateljev, ki vas bodo zelo zmotila pri obveznostih. Premislite, kaj lahko počaka.

Sporočilo tedna: potrebujete lasersko osredotočenost.

 

Rakica

Čeprav se vam verjetno zdi, da se zadnje mesece samo borite da, da se aktivirate in spet začnete delati na karieri, bam bo polna Luna v četrtek prinesla pravi preboj, kar se tiče vašega imidža. Ves vaš trud le ni bil zaman! Ta teden vam lahko prinese napredovanje in nekaj dodatnega denarja, če si boste le pomagali s sladkimi besedami in pogajalskimi sposobnostmi. Če lahko, organizirajte sestanek glede svoje plače v ponedeljek, saj bo poln pozitivnih vibracij, ki lahko koristijo vaši finančni situaciji.

Sporočilo tedna: nadaljujte z igro.

 

Levinja

Morda boste morali na pot, da boste uredili določene družinske zadeve ta teden, saj je Merkur stopil v vaš sektor doma. Nekaj, kar ste odlašali že od prejšnjega leta, se bo končno uredilo. S polno Luno v Ovnici v četrtek pa boste začutili potrebo, da se umaknete, morda celo nekam odpeljete; ali pa počistite okostnjake iz preteklosti. Čeprav vas je situacija sicer delala nervozne, pa vas bo svobodo, da stvari naredite po svoje, motivirala, da se boste premaknili naprej.

Sporočilo tedna: če ste nekaj odlašali – sedaj je pravi čas.

 

Devica

Čeprav bo ta tedne vse prej kot miren, boste morda čutili potrebo, da se umirite in reflektirate. Vaš vladajoči planet, Merkur, bo stopil v muhastega Škorpijona – vi pa pripravljati strategijo, kako očarati svojo simpatijo. (Če boste poslali sporočilo, počakajte do petka, 2. oktobra, ko bo Venera v vašem znaku in vam bo dvignila samozavest.) Polna luna v četrtek pride z veliko novico o posojilu ali investiciji, a da boste imeli kar največ od tega, morate ukrepati hitro. Le kdo potrebuje dodatni dolg?

Sporočilo tedna: pojdite do konca, ali pa odnehajte. 

 

Tehtnica

Naj bo ta teden slava vsem Tehtnicam! V četrtek, na polno Luno, lahko organizirate prijetno druženje prijatlejev ali sodelavcev. Preprosto vprašanje 'kako si' bo odprlo marsikak plaz izkušenj in dolgih, globokih pogovorov. Prav je, da se spravi ljudi skupaj, da se druži. Pripravite nekaj koktejlov in dovolite, da postanete influencer. Venera bo v petek stopila v znak Device in s tem v vaš sektor nezavednega, s čimer vam bo omogočila, da stopite stran brez obžalovanj.

Sporočilo tedna: ste velik pozitivni influencer.

 

Škorpijonka

Ali se počutite popolnoma neuporabni ali pa popolnoma izčrpani in najverjetneje je, da ste vsakega malo. Merkur je stopil v vaš znak, zaradi česar boste bolje ubesedili svoje občutke do prijateljev, družine in celo terapevta. V torek boste imeli ponovitev slabo organiziranega sestanka ali poponoma neuspešen sestanek, kar se je začelo že 24. avgusta. Se vam to dogaja, ker ste sami sebi v napoto? Polna Luna v četrtek vam bo pomagala oceniti napredek vaših rutin. Katerih navad nikakor ne smete opustiti?

Sporočilo tedna: če ste obtičali, prosite za pomoč.

 

 

Strelka

Kljub težkim vibracijam tega tedna imate razlog za veselje, draga Strelka. Polna Luna v četrtek vam bo pomagala razjasniti, kje ste glede svojega romantičnega aspekta ali kreativnega sodelovanja. Morda bo vaš zmenek ali malce brainstormanja izjemno, a vseeno kar ne boste mogli slediti vsemu. Ta teden boste zelo zaposleni. V petek bo sladka Venera prišla v vaš karierni sektor, kar bo vplivalo na vašo prezenco v javnosti. Ja, vaša objava bo viralna.

Sporočilo tedna: če ste zmedeni, prosite za pomoč.

 

Kozoroginja

Od maja dalje je vaš vladajoči planet Saturn v retrogradnem gibanju, kar pomeni, da so vsi klici za vaše dodatne obveznosti in napredovanje pristali v predalu s sporočili. A v torek se bo Saturn spet začel pomikati naprej, kar vam bo dalo val energije, da boste spet delali na dosegi svojega velikega cilja. Čeprav vam frustracije z vašo družino ali vaša življenjska situacija preprečujejo, da bi se povsem vrgli v delo, pa ste vsaj pripravljeni, da začnete. Lahko greste kam, kjer vas okolje ne bo držalo nazaj?

Sporočilo tedna: pojdite nekam, kjer boste cveteli.

 

Vodnarka

Saturn vaš vladajoči planet, se bo v torek postavil naravnost, kar vam bo prineslo jasnost, ki jo pogrešate že od sredine maja. Pripravljeni ste, da se osredotočite na celostno sliko in dodate zaključne detajle na svoj projekt, ki ga razvijate od 2017 dalje. Bodite previdni s svojo energijo, kajti z dodatno odgovornostjo pride tudi dodatni stres preverjanja nešteto podrobnosti, pošiljanja na stotine email sporočil in veliko telefonskih klicev. To bo še zlasti opazno na polno Luno v četrtek, a spomnite se, da je komunikacijski kaos tega vreden.

Sporočilo tedna: zdaj je vaš čas moči.

 

Ribi

Polna Luna v četrtek bo padla v vaš finančni sektor in čeprav so vaše finance že lep čas v slabem stanju, boste ta teden prejeli novico, ki vas bo pomirila glede vaše prihodnosti. Če delate zase, vaše nove stvari, ki jih ponujate, dobivajo na vrednosti. Če razmišljate o menjavi kariere, bo v vaš inbox prišla mamljiva ponudba. Vzemite si čas, da preučite svoje možnosti s partnerjem ali prijateljico, sploh ko bo Venera v petek zajadrala v praktično Devico. Držite se svoje opore, medtem ko pripravljate novosti.

Sporočilo tedna: privabljate izobilje

PREBERITE TUDI: 5 razlogov, zakaj se ni dobro zafrkavati s tehnicami

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  O napredni tehnologiji pomlajevanja smo govorili s priznanim dermatologom, dr. Sandijem Luftom iz Derma Centra Rogaška in Maribor.