Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 12. do 18. oktober 2020

11. okt 2020 16:36
0

Ko ste že mislili, da to leto ne more postati še bolj noro, so vas ponovno presenetili oblastniki z novimi bizarnimi ukrepi; in za piko na i še kozmična napoved tega tedna.

Tekom tega tedna bo Sonce, naša življenjska sila, stopilo ostro nasproti Jupitra, agresivnega retrogradnega Marsa in življenje spreminjajočega Plutona, kar bo močno vplivalo na vaše razpoloženje. To bo nihalo od ekstremne samozavesti do popolnega sesutja. Prav je, da prevzamete odgovornost, a nikar ne pretiravajte.

In kot da vse to ni dovolj, se bo planet komunikacije, Merkur, v torek, 13. oktobra, postavil retrogradno v skrivnostnem Škorpijonu. Poleg vseh 'nebodijihtreba' prigod, oseb in čudnih sporočil z neznanih številk, bo ta retrogradnost povzročila, da boste postali še posebej sumničavi. Kajti ne glede na to, kako zelo boste hoteli opravljati ali preverjati dejstva – zgodba, ki se je začela okoli 24. septembra, se bo razjasnila šele sredi novembra. Bodite potrpežljivi.

Rešitev ta teden prihaja 16. oktobra, ko bo Mlaj v znaku Tehtnice – tega sofisticiranega, elegantnega in pravičnega znaka. Ta lunacija bo ponudila trenutek, da se boste v vsem kaosu lahko malce umirili in uravnovesili. Včasih je treba sprejeti tako odločitev, da nas osvobodi.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Hilary Duff, Alicia Silverstone, Kate Winslet, Gwen Stefani, Katherine Zeta Jonec, Matt Damon, John Krasinski, Michael Douglas, Clive Owen.

 

Ovnica

To vam verjetno ne bo prijetno slišati, draga Ovnica, a ta teden morate pustiti nekomu drugemu, da zmaga. Drugo polovico leta je povsem zaznamoval vaš boj, da bi bili opaženi, slišani in spoštovani na svojem delu; in kako je to vplivalo na vaš odnos s partnerjem in družino. A ta teden – še zlasti okoli torka – bo čas, da se naučite sklepati kompromise. Mlaj v petek pa bo tudi lahko idealni trenutek, da začnete nek odnos ali nov poslovni podvig. Ob kom oz. čem se počutite povsem prerojeni?

Sporočilo tedna: niste vedno vi na vrsti.

 

Bikica

Kljub vsemu kaosu na svetu se boste ta teden počutili zelo ljubljeni. V ponedeljek bo vaš partner končno sodeloval pri razrešitvi nesoglasja ter se opravičil s prikupno gesto. In čeprav se bo naslednji dan Merkur postavil retrogradno, zaradi česar boste neko finančno zadevo ali kreativni projekt težje dosegi, ste lahko prepričani, da imate podporo. Če hrepenite po boljši produktivnosti in novih, boljših rutinah, vam bo Mlaj v petek dal možnost, da osvežite svojo dnevno rutino. Ko imate enkrat načrt, se lahko mirno in lahkotno spoprimete tudi z najtežjo situacijo.

Sporočilo tedna: preden se borite, naredite načrt!

 

Dvojčici

Vsem bi radi razkrili svojo skrivnost, a ker se bo vaš vladajoči planet, Merkur, v torek postavil retrogradno, boste morda vse podrobnosti raje zadržali zase. Naslednjih nekaj tednov boste posvetili spremembam svojih rutin in prebijanjem čez dnevne opravke in obveznosti. Mlaj v petek je priložnost, da v svojo zvezo vnesete malce več kreativnosti. Čeprav imate veliko dela na tem področju, glejte na to kot dan za kozmično goljufijo in shranite nekaj teh užitkov, da vam bodo pomagali prebiti se skozi mesec.

Sporočilo tedna: ne glede na vse – lahko se prebijete skozi dan.

 

Rakica

Čeprav bo ta teden precej intenziven, sploh zaradi Merkurja, ki se bo v torek postavil retrogradno, vam bo vesolje podarilo darilo, da osvežite neko romanco ali kreativni projekt iz preteklosti. Toliko ste delali v preteklih letih, da ste si sestavili življenje – in sedaj je čas, da naredite nekaj veselega in sproščujočega le zase. Zavržen pisalni projekt ali dopisovanje z novo simpatijo ste izvrstni ideji. V petek bo Mlaj idealna priložnost, da malce osvežite svoj dom – kar potrebujete, naj bo vedno na dosegu roke.

Sporočilo tedna: postanite kreativni.

 

Levinja

Vse, kar si želite, je priznanje. A ta teden boste morali dati svoje velike sanje ponovno na stran, saj se boste morali spopasti z birokracijo. Zdi se vam, da polovico življenja zapravite za nepotrebno birokracijo ali pri veterinarju. Nikakor ne pridete niti do tega, da bi uspeli poslušati podkaste, ki jim sledite, ali prebrati nekaj strani knjige, ne da bi vas poklicala vaša sestra in vam razlagala o svoji zadnji drami. Mlaj v petek je priložnost, da poskrbite za svoje udobje doma in v pisarni. Vzemite svojo blazino za meditacijo ali joga podlogo; naredite si svojo najljubšo kavo ali čaj in imejte vse pri roki za kratke, sproščujoče oddihe med vsemi obveznostmi. Lahko vam uspe.

Sporočilo tedna: poiščite mir, kjerkoli morete.

 

Devica

Ko boste že mislili, da stvari gladko tečejo, se bo Merkur, vaš vladajoči planet, v torek postavil retrogradno in vam pri obveznostih in urniku povzročil pravi kaos.  Naslednjih tednih se boste morali spopadati z vsemi spremembami na način, da ne boste ob tem obubožali. Najsi gre za šolanje otrok od doma ali 'čiščenje' vašega urnika obveznosti ali urejanje vaše prejete elektronske pošte – naredite nekaj korakov nazaj, da boste šli potem lahko spet naprej. Petkov Mlaj je idealni čas, da malce reflektirate svoje finance. Katere stvari morate spremeniti?

Sporočilo tedna: odgovor se skriva v vašem inboxu.

 

Tehtnica

Konflikt, ki ste se mu izogibali celo poletje, bo v torek doživel vrhunec in morali boste sprejeti odločitev in zavzeti stališče. Možno tudi, da ta spor sploh ni vreden vašega časa. Ni vsak vreden, da vidi vašo temno plat. Mlaj v petek bo v vašem znaku in četudi boste še vedno pod stresom zaradi vsega, kar se vam dogaja – krivice namreč zelo slabo prenašate – boste končno dojeli, da je edini način, da rešite ta problem tako, da se osredotočite nase. Poskrbite zase, pocrkljajte se: masaža in dišeča, topla  kopel bosta idealna izbira v tem turobnem, mrzlem vremenu.

Sporočilo tedna: VI ste edina pot ven iz tega.

 

Škorpijonka

Čeprav ste še vedno pod bremenom vsakodnevnih pritiskov, vam bo Merkur v vašem znaku dal vsaj občutek, da ste slišani. A ko se bo ta komunikacijski planet v torek obrnil retrogradno, boste dojeli, da stvari niste imeli tako pod kontrolo, kot ste mislili, da jih imate. Ta teden bo pravi trening zaupanja univerzumu ter sprejemanju zavedanja, da je povsem ok, če ne veste, kaj vas čaka. Mlaj v petek bo padel v vaš nezavedni sektor in ne glede na to, ali vam bo prinesel novo romanco ali ponudbo za mamljivo novo službo – nikar ne izzivajte usode. Dovolite, da se zgodba odvije tako, kot je namenjeno.

Sporočilo tedna: dovolite, da vesolje dela za vas.

 

 

Strelka

Kaj vse potrebujete, da boste zgradili malce trdnejše temelje? Ideja, ki ste jo imeli februarja in ponovno obudili julija, se bo spet vrnila v ponedeljek, 12. oktobra. Vi bi radi, da se vse odvije hitro, a to leto spoznavate, da rast in napredek terjata svoj čas. Čeprav se vam načrt zdi trden, bo Merkur, ki je v vašem sektorju nezavednega in se bo v torek obrnil retrogradno, pomenil, da so vaši siceršnji podporni sistemi trenutno nedostopni.  Izkoristite petkov Mlaj, da ustvarite nove povezave. Nikoli ne veste, kateri navadni delavec, bežni znanec ali Twitter sledilec vam bo ponudil rešitev.

Sporočilo tedna: osredotočite se na temelje.

 

Kozoroginja

Poslušaj, Kozoroginja: čas je, da si sama svoja junakinja. Mlaj v petek ti bo ponudil sladek nov začetek na kariernem področju. Najsi vam prijatelj pošlje razpis za sanjsko službo; ali boste dobili priznanje od šefa; ali pa vam bo šlo zahtevno predavanje izjemno od rok – imeli boste občutek, da imate tudi naslednji korak pod kontrolo. Morda vaša starša še vedno želita, da bi šli študirati nekaj drugega; ali vaš partner svoje karierne cilje projicira na vas – a ne gre za njih. Pomembno je, kar je najboljše za vas. Poiščite nasvet tistih, ki razumejo vašo pot.

Sporočilo tedna: čas je, da greste po svoje.

 

Vodnarka

Če ste pri svojem delu postali malce preveč samozadostni, se bodo ta teden stvari precej pretresle. Retrogradni Merkur, ki se začne v torek, bo povzročil, da se boste prihajajočih nekaj tednov povezovali s starimi sodelavci; obnavljali stare projekte in preverili svoje karierne cilje. Počutite se, da ste veliko dosegli, vendar: ali ste morda zanemarjali rast? Česa se želite naučiti? Morda le ni tako slaba ideja, da se prijavite na tisti tečaj. Vsako novo znanje vam lahko le koristi.

Sporočilo tedna: vedno lahko naredite več.

 

Ribi

Toliko ste že naredili, da ste izboljšali svoja prijateljstva. Želite biti okoli ljudi, ki vas sprejemajo ne le, ko ste vsem na voljo, temveč tudi ko imate slabe trenutke. V ponedeljek se bo ideja, ki se vam je porodila februarja, ponovno prikradla v vaše misli. Sedaj je namreč dejansko izvedljiva. Mlaj v petek je prav tako priložnost, da preverite svoja poznanstva in aktivne projekte. V katere je smiselno vlagati svoj čas in energijo; kanj šele finance? In kdo vam bo pri tem pomagal?

Sporočilo tedna: vlagajte v sodelovanje.

PREBERITE TUDI: 5 razlogov, zakaj se s tehnicami ni za šaliti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.