Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Le še en dan do izbora Miss Slovenije, znane tri superfinalistke

25. jun 2011 20:10
0

Oglasno sporočilo

... ob 20.00 uri, ki ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu in tudi preko MMC portala.

Četrtek so preživeli popoldan v ambientu kapnikov in lepot podzemlja Postojnske jame, kjer so se dekleta pripravila za snemanje Miss Dogodka. Za njihovo podobo so poskrbeli maskerji iz MUD-a, frizerji FRIZI-ja, stilistka Vanja Hočevar in koreografinja Vulcano Models, Nina Rajbar. Žirijo so zasedali: Sandra Adam – Miss Slovenije 2010, Eva Repič – vodja projekta Miss Slovenije, Metka Klajderič Kobler – lastnica agencije Vulkano Models, Robert Schmitzer – predstavnik Slovenskih Novic, Boris Onišak – estetski kirurg in lastnik Estetike Onišak, Hrvoje Kožul – predstavnik profesionalne šole ličenja kozmetike MUD, Dragan Kiković – predstavnik Postojnske jame ter Maja Ferme – modna oblikovalka.

Snemanje je kljub neprijetnim pogojem (bilo je zelo vlažno in hladno) potekalo brez posebnih zapletov. Dekleta so se predstavila najprej v Talent showu: Ana Žigante je nasmejala žirijo s stand-up komedijo; Klara Kobe nam je s plesalcem predstavila latinsko-ameriški koktejl plesov; Ajda Marinko je povedala zgodbico o svojem klavirju, ki ga nikakor niso mogli pripeljati v Postojnsko jamo, da bi nam lahko zaigrala; Sanela Pišek je migala v ritmu pop plesne točke; Tjaša Vezjak nas je s havajskimi plesnimi gibi popeljala na vroče Havaje; Lana Mahnič Jekoš je v orientalskem slogu pokazala točko orientalskega plesa; Barbara Parežnik je svoj talent zlila v citiranje Toneta Pavčka; Dijana Ćosić je zapela pesem Sanje Grohar, Nastja Breg pa je s svojo pesmijo in igranjem kitare osvojila žirijo, da so ji podelili največ točk in je tako osvojila naslov Miss Talent 2011.

miss_slovenije_2011_superfinalistke
(Foto: Vesmin Kajtazovič)

Naslednji izhod je bil vroč, saj so predstavile koreografijo v kopalkah Skiny in očali Carrera. Najlepšo postavo je po mnenju žirije imela Ana Žigante, ki je osvojila naslov Miss Bikini za Miss Slovenije 2011. Nazadnje so finalistke se predstavile v večerni toaleti Top Mode Ljubljana, olepšane z nakitom Fantazija in čevlji Allegria. S svojo gracioznostjo je žirijo navdušila Barbara Parežnik, ki je osvojila naslov Top Model za Miss Slovenije 2011.

miss_slovenije_2011_superfinalistke2
(Foto: Vesmin Kajtazovič)

Včeraj so finalistke začele jutro z vadbo novih koreografij, imele pa so tudi tečaj igranja golfa v Lipici. Direktor Hotela Maestoso jih je povabil na nepozabno predstavo s konji in kočijami v dvorani. Občudovale so zdresirane lipicance, ki so po taktu glasbe izvajali dresurne točke.

Popoldan so nadaljevale v Portorožu, kjer so bile povabljene na sadne koktaile v Alayo. Kot častne gostje so se udeležile tudi energičnega koncerta hrvaškega pevca Toni Cetinskega v Avditoriju Portorož. Toni jih je po končanem koncertu lepo sprejel ter jim zaželel uspešen nastop na finalnem odru.

Danes jih čakajo vaje v studiu 1, RTV SLO, kjer jih bo koordiniral režiser in producent ter jih spremljala celotna sodelujoča ekipa. Nastanile so se v Hotelu City, kjer bodo preživele še zadnja dva dni.

Miss Slovenije je postala ...

0

Galerija

    Preberi še


    Razvrsti po:
    Kozmetometer
    Zadnje ocene
    Zadnji izdelki
    • Tanja 19. mar 2023 20:52
      RES slabo, meni izsušuje kožo
    • Tanja 21. feb 2023 18:20
      Izvrsten, najboljši
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
      Svaljka se
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
      Ne preprečuje vonjav
    • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
      Ne neguje
    Forum
    Zadnje objave
    Najbolj brano
    Trenutno dogaja
    Izpostavljamo
    S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.