Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Marion Cotillard se ne bo nikoli poslužila botoxa

13. sep 2012 12:56
0

Oglasno sporočilo

... sem kot štiriletnik, bežim po sobi pred medicinsko sestro, ki me skuša ujeti. Torej verjetno nikoli ne bom šla na botox injekcije ali karkoli že ljudje vstavljajo v svoje obraze, da bi bili videti mlajši."

marion_cottilard
Andy Cooper/CelebrityPhoto.com

Poleg tega je Cotillard pristašica naravnega, 'elegantnega' staranja: "V Franciji sem bila na obisku pri prijateljici in tam je bilo precej žensk, starih med 50 in 70 let. Vse so bile tako lepe. Včasih v Los Angelesu ali celo New Yorku naletim na toliko stvari, ki jih ženske vstavljajo v svoje obraze. Ne gre več le za lepotno kirurgijo, gre za injekcije … in vse te ženske so nekako videti enake. To kaže strah in to me žalosti."

Staranje pa Marion Cotillard prav nič ne skrbi ali straši – ravno nasprotno, zelo se veseli časov, ko bo postala babica: "Zelo se veselim, da bom babica. To je trenutno moja obsesija. Upam, da moji otroci ne bodo tako dolgo čakali, kot sem jaz, da bodo imeli svoje otroke, ker si želim biti zelo zdrava in mlada babica. To je nekaj, česar se zelo veselim."

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozitiven PCR test vam torej ne prinaša nobenega relevantnega podatka. Ne pove vam, ali je človek sploh okužen korona virusom.