Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Letni horoskop 2020

31. dec 2019 8:16 M.B.
0

.. bodo vaši srečni dnevi v novem letu. Leto 2020 bo še posebej naklonjeno ognjenim znamenjem. Leto bo vihravo, pretreslo bo marsikoga, ki se ne bo dobro pripravil, presenetiti pa zna tudi na ljubezenskih področjih.

Oven (21. mar. - 20. apr.)

Ovne v letu 2020 čaka nekaj velikega in izjemnega na poslovnem področju. 

Ljubezen: Samski ne pričakujte velikega preobrata na tem področju. Konec oktobra vas morda čakajo nova poznanstva, vendar nikar ne bodite preveč navdušeni. Tisti v zvezi bodite previdni in pazite na svoje besede, lahko se zgodi tudi tisto, česar se najbolj bojite v življenju.

Finance: Leto 2020 ne kaže velikih sprememb na področju financ. Nekje v prvi polovici poletja vas lahko nepremišljen nakup stane veliko več denarja, kot ste sprva mislili.

Zdravje: V septembru se kaže daljša odsotnost z dela, zaradi lažje bolezni, ki vam bo prinesla več stresa kot bo potrebno. Ne skrbite, z vami bo vse v najlepšem redu. Le odpravite se večkrat tedensko na daljši sprehod.

Srečni dnevi: 8. februar, 31. maj, 19. oktober

Bik (21. apr. - 21. maj)

Za ljudi, rojene v znaku bika, bo 2020 popolno leto za ljubezen, družino in dom. Za bika bo Jupiter v povezavi s Plutonom prinesel pomembne koristi. Te koristi se lahko nanašajo na darila, denar, dediščino ...

Ljubezen: Samskim se obetajo nova poznanstva že na začetku leta in hitro se zna zgoditi, da bo med njimi tudi tisti pravi. Tiste v zvezi čaka viharno obdobje prepirov, ki bodo ponehali s pričetkom poletja. Izkazalo se bo, ali sta si s partnerjem usojena.

Finance: Leto 2020 vam bo glede financ naklonjeno. Obetajte si nepričakovane prihodke in mnogo veselja. Končno si boste lahko kupile tiste čevlje, ki jih tako dolgo gledate na spletu.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo, z izjemo nekaj prehladov in ginekoloških težav, ki bodo minile tako hitro in nenadoma, kot so tudi prišle v vaše življenje.

Srečni dnevi: 12. januar, 29. marec, 11. november

Dvojček (22. maj - 21. jun.)

Leto 2020 bo dvojčkom prinašalo veliko dvomov, ki bodo vplivali na njihovo kreativnost, duhovitost in inteligenco. Čaka vas stresno obdobje, ki bo ob pravih prijemih za vas mala malica. Večkrat si ponovite, da zmorete in premagali boste vse ovire, ki se vam bodo pojavile na poti do cilja. 

Ljubezen: Že dolgo dvomite v svojega partnerja. V letu 2020 bodo dvomi popolnoma izginili, saj se bo izkazalo, da so nerealni. Bodite pomirjeni, dobro ste izbrali. Samski boste spoznali prijateljico, ki vam bo v težkih trenutkih stala ob strani in boste zanjo hvaležni bolj kot, če bi spoznali sorodono dušo.

Finance: Glede financ vam je bilo naklonjeno že leto 2019 in v letu 2020 ne bo nič drugače, ne boste obogateli, toda zase in svoje potrebe boste imeli več kot dovolj denarja.

Zdravje: Če vam je v letu 2019 večkrat ponagajalo zdravje in ste bili že na robu izgorelosti, bo leto 2020 popolnoma drugačno. Počutili se boste bolje, tudi stresa bo manj, če si boste le znali prisluhniti.

Srečni dnevi: 18. maj, 29. avgust, 15. december

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljudje, rojeni v znamenju raka, bodo leta 2020 imeli veliko srečo. Čeprav ne verjamejo v srečo, denar in bogastvo pa nista tako pomembna za raka, bo novo leto zanje uspešno.

Ljubezen: Ljubezensko področje bo za raka vihravo. Tako za samske, kot tiste v zvezi. Samskim se obeta več novih poznastev in celo težka izbira bodočega partnerja. Vezani pa si boste zaželeli nekaj novega, vendar o tem ne boste znali spregovoriti s partnerjem, saj se bojite, da bi ga s tem odgnali. Le pogumno, zvezde so na vaši strani.

Finance: Zvezde vam bodo naklonjene še posebej v februarju, ko lahko pričakujete izdatno finačno injekcijo, vendar previdno, lahko se izkaže, da bo denar tako hitro kot je prišel tudi pošel.

Zdravje: Pojdite na reden pregled k zdravniku, previdnost ni odveč. Skrajni čas je tudi, da začnete paziti na prehrano in se začnete izogibati večjim količinam enostavnih OH.

Srečni dnevi: 22. februar, 14. april, 1. september

Lev (23. jul - 23. avg)

Zdi se, da bodo zvezde Levom v letu 2020 naklonjene. Previdni bodite le pri zapravljanju. Dobro je imeti nekaj prihrankov, ne zapravite jih.

Ljubezen: Ljubezensko področje bo umirjeno. Zvezde ne kažejo nič novega za tiste v zvezi, le samski se večkrat odpravite na kavo v bližnjo kavarno, kjer vas lahko preseneti novo, nepričakovano poznastvo, ki se kmalu lahko razvije v kaj večjega.

Finance: Veliko več denarja bi imeli, če ne bi bili tako zapravljivi. Leto 2020 vam glede prihrankov ni naklonjeno, vendar poskusite se umiriti in vsak mesec nekaj denarja prihraniti za hude čase.

Zdravje: Pojdite na reden pregled k zdravniku, previdnost ni odveč. Skrajni čas je tudi, da začnete paziti na prehrano in se začnete izogibati večjim količinam enostavnih OH.

Srečni dnevi: 12. marec, 18. avgust, 28. september

Devica (24. avg - 22. sep)

Horoskop device kaže, da bo leto 2020 presenetilo z neverjetnim zagonom na poslovnem področju, zlasti pri pomembnih osebnih pridobitvah. Lahko gre za hišo, dedovanje ali zelo pomemben zaslužek, ki so ga device čakale že dolgo.

Ljubezen: Leto 2020 je za device odlično leto! Družinsko življenje bo skozi vse leto harmonično in polno veselja! Če ste  v razmerju, se zna zgoditi, da  bodo letos zazvonili poročni zvonovi. Če ste samski, imate vse možnosti, da spoznate želenega partnerja.

Finance: V zgodnji jeseni boste pritegnili obilico denarja, ki ga boste znali pravilno porabiti in iz njega narediti še več denarja. Česitamo!

Zdravje: Sijali boste od dobrega počutja. Ves stres, ki ste ga s sabo nosili čez leta bo izpuhtel in končno boste lahko normalno zadihali.

Srečni dnevi: 2. junij, 25. avgust, 20. november

Tehtnica (23. sep - 23. okt)

Tehtnice boste v letu 2020 napredovale predvsem v osebnih odnosih. Čaka vas leto harmonije, veselja in osebne rasti.

Ljubezen: V času marčevske polne lune bodo vsi dvomi razblinjeni, odprl se vam bo nov pogled na vaše razmerje. Občutili boste, da ste ljubljeni in to je tisto, kar vas bo gnalo čez celo leto. Samski bodite previdni pri izbiri partnerja, ni vse zlato kar se sveti. 

Finance: Zvezde vam bodo na finančnem področju naklonjene. Denarja vam ne bo primanjkovalo, prav tako pa ne stvari, ki jih boste želeli kupiti.

Zdravje: Veliko gibanja, zdrava prehrana in ljubezen bodo poskrbeli, da se boste počutili dobro kot že dolgo ne.

Srečni dnevi: 25. januar, 29. maj, 11. julij

Škorpijon (24. okt - 22. nov)

V letu 2020 se vam obeta mnogo sprememb na poslovnem in ljubezenskem področju življenja. Nekaterih si že dolgo želite in potihem upate, da se bodo zgodile. Leto 2020 pa je prelomno leto, ki bo v vaše življenje prineslo srečo in harmonijo.

Ljubezen: Spremembe na ljubezenskem področju bodo dobre za vaše razmerje. Partner bo končno uvidel, zakaj ste nesrečni in spremenil svoje obnašanje. Samskim bodo zvezde že v januarju naklonjene in kaj hitro se zna zgoditi, da ne boste več samski.

Finance: Spremembe na finančnem področju ne bodo pomenile nič slabšega, zna se zgoditi, da boste menjali službo v kateri boste bolj srečni. Nudila vam bo tudi boljše finančne pogoje.

Zdravje: Tisto znamenje, ki vam že dolgo povzroča sive lase le pokažite dermatologu. Leto 2020 je pravi čas, da sprejmete odločitve, ki bodo vključevale tudi boljšo skrb za vaše zdravje.

Srečni dnevi: 2. januar, 24. marec, 19. avgust

Strelec (23. nov - 21. dec)

Za strelce bo leto 2020 leto uspehov, zadovoljstva in zdravja. Tako srečni kot boste v letu 2020 že dolgo niste bili, čeprav ste že obupovali nad življenjem, boste končno videli luč na koncu tunela.

Ljubezen: Razočaranja, ki so se v letu 2019 vrstila na ljubezenskem področju, bodo končno izginila. Vse boste videli v lepši luči in zna se zgoditi, da se obeta tudi velika sprememba, morda celo nov družinski član. Samski boste končno ugotovili, da ni najslabše na svetu, če nimate sorodne duše. V razmerju boste sami s seboj in čisto nič vam ne bo manjkalo.

Finance: Denarnica ne bo nič bolj polna kot prejšnja leta, ampak ne bo vam mar. Srečni boste v službi, doma in nič vam tega ne more pokvariti.

Zdravje: Že dolgo časa zamemarjate svoje zdravje in ga postavljate na drugo mesto, čas je, da to spremenite. Zvezde vam bodo naklonile več prostega časa, ki ga izkoristite za gibanje.

Srečni dnevi: 3. februar, 18. september, 19. december

Kozorog (22. dec - 20. jan)

Težko bi rekli, da bo leto 2020 za kozoroga srečno, bo pa predvsem zelo neobičajno. Vse kar ste bili vajeni početi, bo v 2020 drugače, še vaša najljubša pesem bo imela drugačen prizvok ... Vse to lahko pripišete osebni rasti in preobrazbi, ki jo boste doživeli v začetku marca.

Ljubezen: Vaš dolgoletni partner vas bo razočaral, a se s tem ne boste obremenjevali, ker veste, da so v življenju pomembne druge stvari. Pomembno je odpuščati, razumeti, poslušati in to bo vaš adut v tem primeru. 

Finance: Ne boste se obremenjevali z denarjem, kar naenkrat bo postal nepomemben. Dovolj vam bo, da boste lahko plačali položnice in kupili vse kar je nujno potrebno. Večjih investicij ne boste načrtovali, niti si jih želeli.

Zdravje: Zdravje bo zaškripalo že takoj v začetku leta, vendar se boste pobrali in začeli drugače gledati na stvari, predvsem pa bolj skrbeti zase. Vzljubili se boste in začeli boste skrbeti za prehrano, telo in zdravega duha.

Srečni dnevi: 11. april, 22. junij, 30. oktober

Vodnar (21. jan - 18. feb)

Vodnarjem bo leto 2020 naklonjeno predvsem na osebnem področju. Odkrivali bodo nove strasti, konjičke in našli veselje, kjer si nikoli ne bi mislili, da ga bodo.

Ljubezen: S partnerjem se bosta v letu 2020 ujela kot še nikoli. Razmerje bo sijalo v vseh pogledih. Nekje v septembru se bosta odločila za usoden korak - naj bo to poroka, morda otrok, novo stanovanje ... Samskim sreča toliko ne bo naklonjena, čeprav se obeta novo poznanstvo, ki pa bo žal le zelo dobro prijateljstvo.

Finance: V letu 2020 ne boste zapravljivi, ker tudi ne bo toliko finančnih sredstev. V novembru se vam sicer obeta neka večja investicija, za katero boste morda potrebovali posojilo.

Zdravje: Zdravje vam je vedno služilo in tudi v prihajajočem letu ne bo drugače. Le pazljivi bodite na sklepe, hitro se lahko kaj zgodi.

Srečni dnevi: 14. marec, 10. april, 22. september

Ribi (19. feb - 20. mar)

Ribam se v novem letu obeta veliko sprememb, ki jih ne bodo najbolj navdušile. Ena izmed njih se kaže tudi v poslovnih vodah. Veliko bodo premišljevale, čeprav jim ne bi bilo potrebno. Sprejele bodo nekaj težkih odločitev, ki se bodo na koncu izkazale za pravilne.

Ljubezen: Zasanjane ribe boste svojega partnerja očarale v vseh pogledih, obeta se vama tudi daljše potovanje, če se bosta le lahko uskladila. Samski ne pričakujte preveč od leta 2020, delajte na sebi in svojih željah, potem pa se vam bodo odprla tudi vrata ljubezni.

Finance: V maju vam bodo številke naklonjene, zato le vpišite kakšen loto listek, da si izboljšate finančno stanje.

Zdravje: Viroze in prehladi vas bodo lovili v začetku leta in v novembru, zato le poskrbite za svoj imunski sistem. 

Srečni dnevi: 16. oktober, 30. november, 2. december

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.