Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako pozirati v kopalkah, da boste videti kar najbolje?

28. jun 2016 15:54
0

Oglasno sporočilo

Precej manj pa uživamo, ko se vidimo na fotografijah, ki so lahko zelo neusmiljene in pokažejo in poudarijo tisto, kar želimo skriti ali celo ustvarijo kaj, kar v resnici sploh ne obstaja. Kako pozirati v kopalkah, da si bomo na fotografijah (bolj) všeč?

1. Stojte na prstih

Ko stojimo naravnost, se zna zgoditi, da smo na fotografijah videti širše kot smo v resnici. To lahko preprosto rešimo tako, da stojimo na prstih. S tem optično podaljšamo in stanjšamo noge, saj je učinek enak, kot če bi stale v visokih petah.

2. Stojte rahlo postrani (z eno nogo in delom telesa naprej)

Če ne želite stati na prstih, je zelo dobra rešitev tudi to, da se postavite malce postrani, z enim delom telesa in nogo malce naprej. Tako boste videti vitkejši. Ste opazili, da tako pozirajo tudi zvezdnice – pa ne le v kopalkah, temveč v vsem in povsod? Sedaj veste, zakaj.

3. Dvignite roko (ali obe)

Najslabše je, če imamo roke mrtvo ob telesu, zato se primite za očala ali klobuk – karkoli, le da bo videti smiselno, a hkrati naravno in sproščeno. S tem malce raztegnete trup, ki bo avtomatično videti ožji. Če se postavite še rahlo postrani (točka 2.) – zmaga!

4. Dvignite glavo / brado

Še zlasti sredi dneva lahko zaradi sonca, ki je visoko, nastati na obrazu in telesu precej nehvaležne sence, zato malce dvignite glavo. Takoj boste videti boljše.

5. Izkoristite vodo

Še zlasti če niste zadovoljne s spodnjim delom telesa – npr. boki ali stegni – vam je lahko voda pravi odrešitelj. Postavite se v vodo in naj bo del telesa, ki ga ne želite na fotografijah, v vodi. Pazite, da sicer stojite pokončno.

6. Vedno imejte s sabo sarong (ali brisačo ali mini krilo)

Najboljša izbira bo tanek sarong ali tunika, ki si jo lahko na hitro ogrnete, preden vas fotografirajo, ali jo zgolj držite pred seboj. Brisače so debele in zato slabša izbira, saj lahko dosežete kontra učinek, če se ovijete vanjo.

7. Bodite sproščeni, spontani in naravni

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bili na sproščeni fotografiji, kjer sploh niste vedeli, da vas slikajo, videti daleč najboljše. To je to! Bodite sproščeni in naravni, saj so fotografije, na katerih se sproščeno gibamo, pogosto najboljše.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja