Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako Gisele obvladuje poslovno in družinsko življenje?

18. nov 2013 10:53
0

Oglasno sporočilo

... natančnim planiranjem. Uporablja iPhone aplikacijo Cozi, s katero usklajuje in obarva urnik vsakega izmed članov družine Brady; modro za moža Toma, vijolično zase in kadar so vsi skupaj, rdeče.

"Za vsakogar za vsako sekundo dneva vem, kje je in kaj počne. Vedno skušam vse usklajevati, a ne uspe vedno 100 odstotno," je povedala Gisele. "Včasih, ko si super mama, pač nisi tako dobra pri delu. In ko si zelo dobra pri delu, si slabša mama ali dobra žena. To je ples, ki se nikoli ne ustavi, a je čudovito. Nikoli nisem bila srečnejša."

Za vse, ki bi radi dosegli njeno uravnoteženost, ima Gisele nekaj jasnih pravil: nikar ne skušaj delati dve stvari obenem in si vzemi nekaj časa zase. "Če sem s svojimi otroki, se doma ne javljam na telefon. Preprosto sem nedosegljiva. Enako ko sem s svojim možem. Če sem na delu, sem na delu, če sem s tabo, sem s tabo. Sem tam in v tistem trenutku in nikjer drugje. Pomembno pa je tudi, da imam čas zase, zato si uro na dan vzamem le zase. Lahko je to ob 4h zjutraj ali kadarkoli otroci spijo ali jih ni doma, a v vsakem primeru je na urniku. Berem knjige. Meditiram. Kaj ustvarim. Moram poskrbeti tudi zase, če želim, da lahko dam tudi vsem ostalim."

Kaj pravite o Giselinem delovanju in filozofiji – se strinjate?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?