Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Napadena zvezdnica odločno: Vzgoja otrok je najbolj zahtevno in nagrajujoče delo!

7. apr 2020 10:10
0

Oglasno sporočilo

Ko jo je sestra KIm napadla, da nima prave delovne etike, se ji je Kourtney Kardashian odloćno zoperstavila. "Vzgoja otrok je delo. Pravzaprav je zame to najtežje in hkrati najbolj nagrajujoče delo, kar sem jih kdaj imela!" kar je zapisala tudi na Twitter.

Do spora je prišlo, ko ji je Kim v eni izmed epizod Keeping Up with the Kardashians očitala, da nima prave delovne etike. 40-letno Kourtney je to zelo razburilo, zato se je obrnila na Twitter, kjer je zapisala kar nekaj tvitov na to temo, med drugim: "Danes ne bom v živo tvitala #KUWTK, ker bom s svojimi otroki, ki imajo spomladanske počitnice."

"Vidim, da poteka veliko pogovorov o moji 'delovni etiki' in počutim se, da moram nekaj razjasniti: tudi vzgoja otrok je delo. Pravzaprav je najbolj zahtevno in najbolj nagrajujoče delo, kar sem jih kdaj imela. Odločila sem se, da se bom osredotočila na svoje otroke in svojo blagovno znamko Poosh, ki je namenjena temu, da najdete SVOJE zdravo ravnovesje in živite najboljše življenje."

Kourtney je sicer mama hčerki Penelope Scotland, 7, ter sinovoma Masoun Dashu, 10, in Reign Astonu, 5, ki jih ima s svojim bivšim partnerjem, Scottom Disickom.

PREBERITE TUDI: Resničnost: Takšna so jutra Kim Kardashian

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Odkar so razglasili pandemijo koronavirusa, so kmalu zapovedali tudi socialno distanco in nošenje mask.