Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki, ki kažejo na to, da razmerja ni več vredno reševati

31. mar 2022 9:24
0

Oglasno sporočilo

... se trudi v razmerju, je lahko izčrpavajoče in utrujajoče, še posebej, če ne veste, kam vse skupaj pelje. Če se vam zdi, kot da se vajino razmerje vrti v krogu, je najbolje, da mirno razmislite, ali se je sploh vredno truditi. Ti znaki kažejo, da se ni in da je bolje, da odideta vsak svojo pot.

1. Vaš partner se izogiba preživljanju časa z vami

Če se zdi, da vaš partner nikoli ne najde dovolj časa za vas, a je vedno pripravljen preživeti čas z drugimi, je to znak, da se mu ne zdite več zanimivi. Ko si res želiš biti z nekom, najdeš čas zanj.

2. Večina vaših pogovorov se spremeni v prepire

Če se vedno na koncu pogovora prerekata, prepirata ali sta jezna, je to alarm za pobeg. Izražanje lastnih misli je zdravo, vendar ne za vsako ceno.

3. Vaše srce ne zaigra več ob misli na partnerja

Seveda, ko vajin odnos napreduje in greste čez "fazo medenih tednov", začetno navdušenje zbledi. Vendar to ne pomeni, da bodo s časom tudi vse iskre zbledele. Če vam razmišljanje o partnerju ne nariše več nasmeha na obraz ali vas kakorkoli ne osrečuje, je verjetno najbolje, da ga zapustite.

4. Vaš odnos se zdi suhoparen in dolgočasen

Ne bo vsak dan v vašem ljubezenskem življenju naravnost iz filma, a tudi ni nujno, da je dolgočasen. Od preprostega skupnega kuhanja do sprehoda po plaži, na voljo je sto majhnih stvari, ki jih lahko pari naredijo, da sprožijo veselje in navdušenje. Vse, kar zahteva, je pripravljenost, da se potrudimo, da bodo stvari vznemirljive.

5. V odnosu ne rastete

Rast je zelo pomemben vidik vsakega odnosa, pa naj bo to osebna ali vzajemna rast. Ljudje v srečnih odnosih drug drugega dvigujejo in rastejo skupaj. Če za vas to ne drži in vaš partner namesto da bi vas navdihoval, počne vse drugo, je verjetno najbolje, da razmerje preprosto prekinete. 

PREBERITE TUDI: 5 težav v spolnosti, s katerimi se pari srečujejo, a o njih nikoli ne govorijo

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.