Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v aprilu

1. apr 2020 8:04
0

Oglasno sporočilo

... druge poti. Tisti, ki so rojeni v znamenju bika (od 20. aprila dalje), so znani po trmi in odločnosti. Nič jim jim ne bo preprečilo, da dosežejo svoj cilj, kar posledično običajno vodi do velikega uspeha v življenju.

So ljubitelji romantike

Če želite imeti ljubitelja romantike, potem izberite partnerja rojenega v aprilu. S svojo višjo stopnjo romantike in simpatičnosti bo poskrbel, da boste do konca življenja zaljubljeni v njega/njo.

So rojeni voditelji

Kljub temu, da v določeni nalogi ne uspejo, nikoli ne bodo izgubili upanja. Verjamejo, da se iz napak veliko naučijo in da jih življenje samo preizkuša. Če jim v prvo ne uspe, bodo poskusili znova in znova, dokler ne bodo uspešni. 

Ljubijo aktiven življenjski slog

Ti ljudje so vedno aktivni. Želijo živeti zdravo in polno življenje. Zaradi tega razloga, osebe, ki je rojena v aprilu, nikoli ne boste videli, da ne počne ničesar. Želijo si, da je njihov dan izpopolnjen in nikoli ne prokrastinirajo.

Lahko so nestrpni

Ena od negativnih lastnosti, ki jo imajo ti ljudje, je nestrpnost. Nestrpnost je velik problem, ki ga nosijo v sebi že od rojstva. To je tudi glavni razlog, zakaj se sporečejo z drugimi ljudmi.

Rojeni za šport

Če imate prijatelje, ki so rojeni v mesecu aprilu, potem zagotovo veste, da so ljubitelji športa. Med prostim časom, če ga sploh imajo kaj, se največkrat ukvarjajo s športom.

Lahko so najhujši sovražniki

Čeprav so vam lahko zelo dobri prijatelji, lahko postanejo tudi vaši najhujši sovražniki. Ne spuščajte se v spor z njimi, saj se lahko hitro zgodi, da vam njihovo dejanje ne bo všeč in bo vodilo v večje zamere.

Zelo cenijo prijateljstvo

To so ljudje, ki želijo prijateljevati z različnimi vrstami ljudi, z različnimi osebnostmi. Radi jih boste imeli, ker tako cenijo prijateljstvo. Če ste jim dober prijatelj, potem pričakujte, da bodo tudi oni dobri do vas.

So pogumni

Ne bojijo se preizkusiti novih stvari in se soočiti s težavami v življenju. To je razlog, zakaj jih imajo mnogi posamezniki radi ob sebi v težkih trenutkih.

So zapeljivi

Ljudje, zlasti ženske, ki se rodijo aprila, so znani po tem, da so zapeljivi in ​​lepi. Zato ne bodite presenečeni, če se boste nekega dne zaljubili v prijatelja, ki ima rojstni dan v aprilu. Že narava jih je naredila zapeljive.

So občutljivi

Vedno začutijo, kaj se dogaja okoli njih. Zaradi tega so lahko odlični svetovalci ljudem, ki se soočajo z duševnimi motnjami, ali ne vedo, kaj bi počeli v svojem življenju. S svojimi modrimi besedami bodo marsikomu rešili življenje.

PREBERITE TUDI: 7 dejstev o ljudeh, rojenih aprila

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 7 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.